Gülhane Parkı'nda duvar çöktü: İki kişi hayatını kaybetti

Gülhane Parkı'nda duvar çöktü: İki kişi hayatını kaybetti

Gülhana Parkı'nın Sarayburnu girişindeki bir çay bahçesinin duvarının çökmesi sonucunda iki kişi enkaz altında kaldı. Enkaz altında kalan iki vatandaşın hayatını kaybettiği öğrenildi.

Gülhana Parkı'nın Sarayburnu girişindeki bir çay bahçesinin duvarının çökmesi sonucunda iki kişi  enkaz altında kaldı. Enkaz altında kalan iki vatandaşın hayatını kaybettiği öğrenildi.

Alınan ilk bilgilere göre, parkın Sarayburnu girişindeki bir çay bahçesinde toprak kayması sonucu duvar çöktü. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye, ambulans ve AFAD ekipleri sevk edildi. AFAD ekipleri de enkaz altında kalan 7 kişiden 5'ini kurtarmayı başardı. 

İstanbul Valisi Vasip Şahin de olay yerine gelerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çıkışta da gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Şahin, "Enkaz altında şu anda 2 kişi görünüyor. Başka var mı yok mu onları araştırıyorlar. Bir tanesi yaralı şu anda kurtarıyorlar. Oradaki duvarın yıkılması suretiyle olmuş ama niye yıkılmış araştırılıyor. Burası set üstü diye bilinen bir çay bahçesinin bir bölümü. Arkadaşlar incelemelerden sonra yıkılma sebebini de ortaya çıkaracaklardır" ifadelerini kullandı