Gökçek'ten AKP’li Yazıcı’ya yanıt: Vallahi tozunu atarım

Gökçek'ten AKP’li Yazıcı’ya yanıt: Vallahi tozunu atarım

AKP'li Hayati Yazıcı'nın kendisi hakkında söylediği 'İş olsun diye görevden alınması istenmedi' sözlerine Gökçek'ten yanıt geldi.

Eski Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek'in yerel seçimlerde MHP'den aday olacağına dair haberlerin ardından AKP cephesinden açıklamalar geldi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı katıldığı bir TV programında “Melih Gökçek MHP'den aday olur mu?" sorusuna "Benim gündemimde böyle bir konu yok. Bu konularda biraz mesafeliyim. Onun için görüş bildirmeyeceğim. Sözünü ettiğiniz kişi, bizim partimizde belediye başkanlığı yaptı, görevini bırakması istendi. Gökçek'in görevden alınması iş olsun diye istenmedi. Bunun ötesinde bir yorum yapmayacağım" diye yanıt verdi.

GÖKÇEK'TEN JET YANIT: VALLAHİ TOZUNU ATARIM

AKP’li Yazıcı'nın bu söylerine Melih Gökçek'ten jet hızıyla yanıt geldi.

Gökçek Twitter'dan Yazıcı'nın konuşmasını alıntılayarak paylaştığı mesajda "Vallahi tozunu atarım" diyerek şunlara yer verdi:

“Ya sabır celle celalühü...Davama zarar vermemek için susmaya devam ediyorum...Benimle ilgili kamuoyunun önüne çıkamayacak bir suçum varsa açıklamazsan namertsin...Hadi yiğitsen devam et...Sabrımı taşırma...Vallahi tozunu atarım…”