Gericilerin kadın düşmanlığı bitmiyor: 'Her kadın topuklu giymez'

Gericilerin kadın düşmanlığı bitmiyor: 'Her kadın topuklu giymez'

Beyaz TV'de yayınlanan 'Hayatta her şey var' programına konuk olan ve bir dönem de müftülük yapan Yusuf Kavaklı isimli kişi kadınlar hakkında skandal açıklamalarda bulundu. Kavaklı kendisine yöneltilen soruya kadın düşmanlığını gizlemeden cevap verdi.

İleri Haber

Beyaz TV'de yayınlanan 'Hayatta her şey var' programına konuk olan ve bir dönem de müftülük yapan Yusuf Kavaklı isimli kişi kadınlar hakkında skandal açıklamalarda bulundu.

Programın formatı gereği sorulan sorulara cevap veren konuk Kavaklı, bir izleyicinin, "Kocam, topuklu ayakkabı sesi beni günaha sokuyor, diyor. Doğru mu?" sorusu üzerine, "Eskiden hanımlar ayağına halhal takarlarmış, erkekler de o halhalın sesinden bir hanım geçiyor derlermiş, şimdi halhala gerek yok ki 40 metre öteden, millet 'Ben geliyorum bakın hele' diyor zaten" diyerek cevapladı. Sunucu Nur Viral'ın, "Hocam bari siz yapmayın" diye tepki göstermesi üzerine, "Topuklu ayakkabıyı hanımlar giyer, hanımlardan da her hanım giymez onu" diye karşılık verdi.

Sunucu Viral, Kavaklı'nın ısrarla 'Her kadın topuklu giymez' söylemleri üzerine "Hocam her kadın topuklu ayakkabı giyer, çarşıya, pazara giderken giymez ama bir düğün bir dernekte fiziki koşulları müsade ediyorsa küçücük de olsa topuklu ayakkabı giymeyi tercih eder" dedi. 

Sunucu Nur Viral'ın mikrofonu seyircilere vermesiyle Kavaklı'ya seyircilerden de tepki geldi. Programdaki bir seyirci, "Benim oturduğum yerin üst katında genç çocuklar topuklu giyiyor ve ben bundan hiç rahatsızlık duymuyorum ama bir erkek bundan rahatsızlık duyuyorsa o onun bileceği iş" şeklinde konuşarak tepkisini dile getirdi.

 

DAHA FAZLA