Gerici Ensar Vakfı yolsuzlukları böyle savundu: 'Vatan millet sevgisi aşılıyoruz'

Gerici Ensar Vakfı yolsuzlukları böyle savundu: 'Vatan millet sevgisi aşılıyoruz'

Bünyesindeki çocuk istismarlarıyla gündeme gelen gerici Ensar Vakfı, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in Ensar Vakfı'nın yolsuzluklarını belgelerle ortaya çıkarması üzerine kendisini "Vatan millet sevgisi aşılıyoruz" diyerek savundu.

İleri Haber

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in, belediyenin AKP yönetiminde olduğu süreçte yapılan yolsuzlukları düzenlediği basın toplantısıyla açıklaması üzerine, yolsuzluklarda parmağı olana gerici Ensar Vakfı hiç vakit kaybetmeden bir basın açıklaması düzenledi. 

Mavi Kocaeli'den Oğuzhan Aktaş'ın aktardığına göre, İzmit Belediye Başkanı Hürriyet’in Ensar Vakfı Kocaeli Şubesi'ne verilen binanın kilitlerini değiştirmek istemesi üzerine Ensar Vakfı Kocaeli Şubesi Sözcüsü Şahin Yaşık, yapılan yolsuzlukları "Vatan millet sevgisi aşılıyoruz" diyerek savundu.

'İSLAMİ STK'LER VATAN, DİN, MİLLET SEVGİSİ AŞILIYOR'

Gerici Ensar Vakfı Sözcüsü Yaşlık, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

“Bu basın açıklamasını yapmak zorundayız. 31 Mart seçimlerinden sonra mazbatasını alan CHP’li başkanın yaptıklarını ve söylediklerini esefle takip ediyoruz. Kendisi işten çıkarma ile gündeme geldikten sonra şimdi İslami STK’lara baskı ile gündemde. Kendisinin amacının İstanbul seçimlerini etkilemek olduğu açık. Ağzına aldığı Ensar Vakfı bir protokol yapmıştır ve iptal şartlarının ne olduğunu bilmelidir. İslami STK’ler buralarda vatan, din, millet sevgisini aşılıyor."

 

DAHA FAZLA