Gerici Akit yazarından 3. havalimanı işçilerine hakaret: 'Bu itler...'

Gerici Akit yazarından 3. havalimanı işçilerine hakaret: 'Bu itler...'

Hak arayan işçilere jandarma saldırısı ve gözaltıların ardından, yandaş medyada da saldırılar sürüyor. Gerici Yeni Akit'te bu saldırıları bir adım ileriye götüren, çirkin ifadelerle dolu skandal bir yazı yayımlandı.

İleri Haber

Gerici Yeni Akit gazetesi yazarı Mehtap Yılmaz, iş cinayetleri ve kötü çalışma koşullarına karşı iş bırakma eylemi yaptıkları için saldırıya uğrayarak gözaltına alınan 3. havalimanı işçilerine hakaret etti.

Yılmaz yazısında işçilerle ilgili, “Bu itler, bitlendik falan diyorsa da üzerlerine biber gazı sıkıp, içlerindeki şeytanı çıkartacaksın!” ifadelerini kullandı.

'İÇERİ TIKILSINLAR'

Yılmaz, hakaret dolu yazısında ayrıca işçilerin tutuklanması gerektiğini söyleyerek "Devlet ne güne duruyor" dedi.

Yılmaz’ın  "3. Havalimanındaki Tahtakuruları Nereli?” başlığıyla yayımlanan çirkin yazısının bazı kısımları şöyle:

"Senelerdir süren 3. Havalimanı inşaatı çalışanları, tam da açılışa beş kala bitlendiyse… Tahtakuruları yiyip bitirdiyse… Burada bir çapanoğlu değil, pek çok çapanoğlu aramak lazım!

Hele bir de HDP-PKK işin içine girdiyse… CHP’nin “her evden bir oy HDP’ye” diyerek meclise taşıdığı HDP… İşte orada duracaksın arkadaş!
Bu işte bir tezeklik arayacaksın! Şayet bu itler, bitlendik falan diyorsa da üzerlerine biber gazı sıkıp, içlerindeki şeytanı çıkartacaksın!

Madem kaşınıyorlar! 

Madem “kaşı beniii, kaşı beniii” diye debeleniyorlar!

Madem bitlendik diye kuduruyorlar!

Birilerinin bu itlerin kafasındaki bitleri ayıklayıp içeri tıkması lazım!

Yok, benim yetkim bu itlerin bitleriyle sözcüklerle mücadele etmek! Yetkim olsa bu itlerin bitlerini tek tek ayıklar, ezerim…

Bu itleri kaşındıran tahtakurularını zevkle ezerim ama yetkim yok…

Devlet ne güne duruyor?

Hadi bakalım!"

DAHA FAZLA