Geri dönüşüm işçilerinin depolarına baskın!

Geri dönüşüm işçilerinin depolarına baskın!

Antalya'da geri dönüşüm işçilerinin depolarına baskın düzenlendi ve cezai işlem uygulandı.

Antalya'da geri dönüşüm depolarına düzenlenen baskında, işçilerin atıkları biriktirdikleri çuvallara ve çekçeklerine el konuldu. 

Geçen aylarda iktidar ve yandaşları tarafından "vergisiz kazanç" iddiasıyla geri dönüşüm emekçilerinin depolarına düzenlenen baskınlarda birçok işçinin çekçeklerine el konulmuş ve gözaltına alınan bazı işçiler tutuklanmıştı. Antalya'da da bu sabah saatlerinde polis ve zabıta tarafından geri dönüşüm işçilerinin depolarına baskın düzenlendi ve işçilerin çuval ve çekçeklerine el konuldu.

Atık işçilerinin Antalya kent merkezindeki depolarına Muratpaşa Belediyesi Zabıta ekipleri, Muratpaşa Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Önleme Büro Amirliği ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından baskın düzenlendi. Sabah saatlerinde Bayındır Mahallesi'nde düzenlenen baskında zaman zaman gerginlik yaşandı.

Geri dönüşüm işçilerinin el arabaları ile çuvallarına el konulurken, cezai işlem uygulandı. Biriktirilen yaklaşık 20 kamyon atık, belediyeye ait araçlarla taşındı. (DHA)