Genç müzisyen Onurcan Özcan'ın cansız bedeni bulundu

Genç müzisyen Onurcan Özcan'ın cansız bedeni bulundu

Şile’de denizde kaybolan genç şarkıcı Onurcan Özcan'ın cansız bedenine ulaşıldı.

İstanbul Şile’de arkadaşlarıyla birlikte denize açıldığı teknenin alabora olması sonucu kaybolan Onurcan Özcan'ın cansız bedeni, ekiplerin çalışmaları sonucu bulundu. Kazada ölenlerin sayısı 2'ye yükseldi. 5 kişi kurtarılmıştı.

Şile'nin İmrenli koyu mevkiinde 5 arkadaş bir tekne ile sabah saatlerinde denize açıldı. Bir süre sonra tekne alabora oldu. Olayı gören çevredeki vatandaşlar denize düşen Recep Gülyıldırım'ı (26) çıkardı. Ancak Gülyıldırım'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Gülyıldırım'ın cenazesi Şile Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
 

ONURCAN ÖZCAN'IN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI


Aynı teknede bulunan Levent Sarı (30) Ulaş Sarı (23) Hasan Ekşi (23) sağ olarak kurtarılırken Onurcan Özcan'a (32) ulaşılamadı. Jandarma su altı arama kurtarma ekipleri, Sahil Güvenlik, Kıyı Emniyeti ve Şile Belediyesi can kurtarma ekiplerinin araması sonucu genç şarkıcının cansız bedenine ulaşıldı

FERHAT GÖÇER BÖYLE DUYURMUŞTU

Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Son albümde “Yalnızlığın ezgisi “eserini okuduğum çok genç ve büyük yetenek Onurcan Özcan'ın Şile’de tekne kazasında kaybolduğu haberi geldi. Çok üzgünüm, umarım doğru değildir, kurtulması için dua ediyorum" demişti.

Bir diğer ünlü pop şarkıcısı Merve Özbey de müzisyenin kaybolduğu haberini aldıktan sonra "Yalvarıyorum bir yerde nefes alıyor ol...Daha çok şarkı yapacaktık seninle! Kardeşimiz tekne kazasında kayboldu...Dualarınızı eksik etmeyin" yazmıştı.

DAHA FAZLA