Genç Kadını Kaçıran Taksici Pişkince Savundu!

Genç Kadını Kaçıran Taksici Pişkince Savundu!

Antalya’da genç bir kadın bindiği taksinin şoförü tarafından kaçırıldı. Taksici, yaptığı cinsel saldırı girişimini “Çok güzeldi, giymeseydi o şortu” diye pişkince savundu.

İleri Haber

AKP iktidar döneminde kadınların toplumsal hayattaki varlıklarına ilişkin saldırılar her yönlü olarak devam ediyor. Kadınlara yönelik saldırılara ilişkin bir haber de Antalya’dan geldi.

Antalya’da bir kadın bindiği taksinin sürücüsü tarafından kaçırıldığı, genç kadının telefonundaki bir uygulamadan konum paylaşarak kurtulabildiği ortaya çıktı. Tutuklanan taksici ise kendisini “Çok güzel kızdı dayanamadım, çok alkollüydü, ne yapayım giymeseydi o şortu…” şeklindeki ifadelerle pişkince savundu.

Posta gazetesi yazarı Candaş Tolga Işık’ın bugünkü köşe yazısında yazdığı cinsel saldırı girişimi şöyle aktarıldı:

SALDIRGAN CİNSEL SALDIRI GİRİŞİMİNİ PİŞKİNCE SAVUNDU!

“Hadise dün gece Antalya’da yaşandı. Bir kadın Antalya’da taksiye biniyor. Taksici alakasız yollardan gitmeye başlayınca kadın şüphelenip arkadaşlarına 'Bu adam beni kaçırıyor, yardım edin' diye mesaj atıyor. Genç kadın aynı anda arkadaşlarıyla mevcut konumunu da paylaşıyor. Arkadaşları polise haber verip taksiye yetişiyor ve önünü kesiyorlar. Taksiciyi bir temiz dövüyorlar. 40 küsur yaşlarındaki taksici ifadesinde kendisini şöyle savunuyor (!):

'Çok güzel kızdı dayanamadım, çok alkollüydü, ne yapayım giymeseydi o şortu...'

Öğrendim ki taksici dün tutuklanıp cezaevine gönderilmiş.”

DAHA FAZLA