Geçinmek için çalışmak zorunda kalan 18 yaşındaki genç intihar etti

Geçinmek için çalışmak zorunda kalan 18 yaşındaki genç intihar etti

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde 18 yaşındaki Furkan Celep isimli genç, sosyal medya hesabından intihar notu paylaşarak hayatına son verdi. Kendisini kayalıklardan atan Celep'in, notunda bir araba, bir ev veya herhangi bir şey uğruna yıllarını harcamak istemediğini, iş hayatının kendisine çok yorucu geldiğini ifade ettiği ortaya çıktı.

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde 18 yaşındaki Furkan Celep, sosyal medya hesabından bir intihar notu paylaşarak yaşamına son verdi. 

Gece saatlerinde Darıca Pirireis Mahallesi Yelkenkaya Caddesi üzerindeki falezlerin bulunduğu alanda 18 yaşındaki gencin cansız bedenini gören yurttaşlar polise haber verdi. 

Olay yerine gelen ekipler, hayatını kaybeden kişinin Furkan Celep olduğunu belirledi. Daha sonra itfaiye ekipleri falezlerden inerek Furkan Celep’in cansız bedenini Sahil Güvenliğe ait bota taşıdı. 

Polis ekipleri tarafından yapılan araştırmada Celep'in sosyal medya hesabından intihar edeceği yönünde yazı paylaştığı öğrenildi. Furkan Celep notunda alkol ya da uyuşturucu etkisi altında kalmadığını belirtirken bunalım veya depresyonda olmadığını söylediği anlaşıldı. Bir kargo firmasında çalışan Celep intihar notunda ayrıca bir araba, bir ev veya herhangi bir şey uğruna yıllarını harcamak istemediğini, iş hayatının kendisine çok yorucu geldiğini ifade etti.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

DAHA FAZLA