Geçinemeyen bir yurttaş daha intihar girişiminde bulundu

Geçinemeyen bir yurttaş daha intihar girişiminde bulundu

Borçlarını ödeyemediğini söyleyen 3 çocuk babası Levent K., canlı yayında tüfekle kendisini vurarak intihar girişiminde bulundu.

AKP iktidarının ekonomi politikaları Türkiye’deki krizi günden güne derinleştirirken, geçinemediğini söyleyen bir yurttaş daha intihara kalkıştı. Bursa’da 3 çocuk babası Levent K., sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı canlı yayında kendisini tüfekle vurarak intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralanan yurttaş, hastaneye kaldırıldı.

Yenişehir ilçesi kırsal Terziler Mahallesi'nde cumartesi günü meydana gelen intihar girişiminde, 3 çocuk babası Levent K., evde odanın kapısını kilitleyerek, sandalyenin üzerine sabitlediği cep telefonuyla Facebook hesabından canlı yayın yapmaya başladı.

Levent K., canlı yayında İ.A. isimli kişiye borcu olduğunu ve bu yüzden intihar edeceğini söyledi. Evde bulunan kişiler, Levent K.'den odanın kapısını açmasını istedi. Bu isteğe olumsuz yanıt veren Levent K., tüfeğin tetiğini çekti. Görüntülerde Levent K. kanlar içinde yere yığıldığı görülürken, ihbar üzerine adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

Ağır yaralanan Levent K., Yenişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, buradaki ilk müdahalesinin ardından da Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. 

‘ÖLÜRSEM KURTULACAĞIMI DÜŞÜNMÜŞTÜM’ 

Jandarma ekiplerince hastanede ifadesi alınan Levent K., "Çok borcum vardı, icralık olmuştum. Bu yüzden bunalıma girdim. Ölürsem kurtulacağımı düşünmüştüm. Bu yüzden kendimi vurdum" dedi.

DAHA FAZLA