Gazeteci Adnan Bulut'tan Ahmet Hakan açıklaması: 'Artık ona herkes 'Naylon Ahmet' diyecek

Gazeteci Adnan Bulut'tan Ahmet Hakan açıklaması: 'Artık ona herkes 'Naylon Ahmet' diyecek

KRT TV Genel Müdürü Adnan Bulut, Ahmet Hakan'ın kendisi hakkındaki şikayeti nedeniyle savcılıkta verdiği ifade sonrasında "Savcılığa öyle belgeler verdim ki! Artık O’na herkes 'Naylon Ahmet' diyecek" ifadesini kullandı.

KRT TV Genel Müdürü Adnan Bulut, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın kendisi hakkında savcılığa şikâyette bulunması nedeniyle ifade verdi. 

Medya Tava’nın haberine göre Ahmet Hakan, Adnan Bulut’u canlı yayındaki eleştirileri nedeniyle şikayet ederken, Bulut dün avukatı Mustafa Karakaş ile Çağlayan Adalet Sarayı’na giderek ifade verdi. Avukat Mustafa Karakaş, ifade sonrası Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Gazeteci ağabeyim bugün de Ahmet Hakan Coşkun’un şikâyeti üzerine Çağlayan Adliyesi’ne gerçeği ve adaleti aramaya geldi. Kir-pas bulaştırmak isteyenlere karşı verdiği ifadesinde adeta gazetecilik manifestosu okuyan ağabeyimin, avukatı olarak yanındaydım" ifadelerini kullandı.

Karakaş’ın tweet'ini alıntılayan Bulut da "Tam da Mustafa dostumun yazdığı gibi. Kendi kirini pasını bulaştırmak istiyor. Ama ettiğine edeceğine pişman olacak. Savcılığa öyle belgeler verdim ki! Artık O’na herkes 'Naylon Ahmet' diyecek" dedi. 

SEZGİN BARAN KORKMAZ'DAN PARA ALDIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Gazeteci Serkut Bozkurt, daha önce yaptığı açıklamada; murat Ağırel'in gündeme getirdiği 'Sezgin Baran Korkmaz'dan para alan 12 gazeteci'den birinin de Ahmet Hakan olduğunu iddia etmişti. Söz konusu iddia sonrası açıklama yapan Hakan ise 'alçakça iftira' diyerek suç durusunda bulunmuştu.

Bozkurt ise suç duyurusu sonrası yaptığı açıklamada haberinin arkasında olduğunu ve en az iki tanığının olduğunu ifade etmişti.

 

DAHA FAZLA