Galatasaray'dan Taylan Antalyalı açıklaması: Tereddütsüz yanındayız

Galatasaray'dan Taylan Antalyalı açıklaması: Tereddütsüz yanındayız

Galatasaray'lı futbolcu Taylan Antalyalı LGBT haklarını temsil eden renkler ve 'Gururla destekliyorum' yazısı içeren tişörtlü paylaşımı nedeniyle hedef gösterilmişti. Galatasaray, konuya ilişkin bir açıklama yaptı.

Galatasaray'lı futbolcu Taylan Antalyalı LGBT haklarını temsil eden renkler ve 'Gururla destekliyorum' yazısı içeren tişörtlü paylaşımı nedeniyle hedef gösterilmişti.

Galatasaray, konuya ilişkin bir açıklama yaptı.

 

Galatasaray Yönetim Kurulu Sözcüsü Remzi Sanver'in Taylan Antalyalı ile ilgili sözleri şöyle;

"Son 2 gün içinde, gündeme çok talihsiz, üzücü ve anlamsız bir gelişme yansıdı. Talihsiz, üzücü ve anlamsız ama bizim için çok önemli bir gelişmeydi. Galatasaray, değerlerini Türkiye'de bir aydınlanma geleneği olan lisesinden alır. Bu değerler arasında, kimsenin ayrımcılığa uğramaması vardır; o ayrımcılığa uğrayanların yanında bulunmak vardır.

Değerli sporcumuz Taylan Antalyalı'ya yöneltilen eleştirileri kınıyor ve Taylan Antalyalı'nın tereddütsüz şekilde yanında olduğumuzu belirtiyoruz. Bizimle aynı hamurla yoğurulduğunu düşündüğümüz Spor kulüplerinden de, bu duruşumuza destek olan bir tavrı çok kıymetli bulacağımızı söylemek istiyorum. Sevgili Taylan kardeşimiz, yönetim kurulu olarak, kulübümüzün mensubu olmanızdan gurur duyuyoruz ve büyük Galatasaray ailesi olarak seni bağrımıza basıyoruz."

DAHA FAZLA