Flash TV, yayını durdurma kararı aldı

Flash TV, yayını durdurma kararı aldı

Flash TV yöneticisi, "İktidar sahiplerinin hukuk tanımaz uygulamaları, idari ve siyasi baskılar dayanılmaz bir hal aldı" diyerek yayını durdurma kararı aldıklarını açıkladı.

Bursa’daki 20 yıllık binası için, yürüyen mahkeme sürecine rağmen kısa süre önce yıkım kararı verilen ve Türkiye’den yayın yapan ilk, Türkiye’nin ise ikinci özel televizyonu Flash TV, yayınlarına bu geceden itibaren 2 ay süre ile ara verme kararı aldı.

TürkTime sitesinden Talat Atilla’nın haberine göre, Flash TV’nin kapanacağını doğrulayan kanal yetkilisi açıklamasında, “Uzun süredir yaşadığımız ve artık çekilmez hale gelen baskılar nedeniyle bir süre yayınlarımıza ara verme kararı aldık. İktidar sahiplerinin hukuk tanımaz uygulamaları, idari ve siyasi baskılar dayanılmaz bir hal aldı. Tüm çalışanlarımızın ve paydaşlarımızın zarar görmesini engellemek ve 28 yıllık televizyon tarihimize gölge düşürmemek için yayınlarımıza ara vermek zorunda kaldık” dedi.

KISA SÜRE ÖNCE HABER PROGRAMLARINI YAYINDAN KALDIRMIŞTI

Flash TV, kısa süre önce de haber programlarını yayından kaldırmıştı. Yapılan açıklamada, “Son günlerde yaşanan gelişmeler nedeniyle Flash TV yönetimi Gerçek Gündem ve Gece Hattı programlarını yayından kaldırmıştır. Kamuoyuna duyurulur” ifadeleri kullanılmıştı.

DAHA FAZLA