Fikret Orman'dan kadın düşmanı konuşma: 'Burada delikanlı adam yok, karı gibi çıkıp arkadan konuşurlar'

Fikret Orman'dan kadın düşmanı konuşma: 'Burada delikanlı adam yok, karı gibi çıkıp arkadan konuşurlar'

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman kendisine yöneltilen eleştirilerle ilgili “Çıkın delikanlı gibi konuşun. Gerçi öyle bir delikanlı yok burada. Ancak karı gibi çıkıp arkadan konuşurlar” dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün İdari ve Mali Genel Kurulu'nda kendisine yöneltilen eleştirilere kadın düşmanı sözlerle karşılık vererek “Çıkın delikanlı gibi konuşun. Gerçi öyle bir delikanlı yok burada. Ancak karı gibi çıkıp arkadan konuşurlar” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş’ta gergin geçen İdari ve Mali Genel Kurul’da Fikret Orman, konuşmacıların eleştirilerini cevapladı.

'ORUCUMA VERİN' DİYEREK KENDİSİNİ SAVUNDU!

Hakkında yapılan yorumlarla ilgili olarak konuşan Fikret Orman, “Hakkımda şaibeler var denildi. ‘Kulübün uçağını tutmuş’ dediler. ‘Bırakın uçağı, bir tane drone göstersinler’ dedim. Göbeğinden konuşmayacaksın. Böyle bir şey var ise çıkıp konuşun. Delikanlı gibi çıkın konuşun. Öyle bir delikanlı adam da yok burada, karı gibi çıkıp arkadan konuşurlar” dedi.

Kadın düşmanı sözlerinin üzerine başta derneğin kadın üyeleri olmak üzere birçok kişiden tepki gören Fikret Orman, “Özür diliyorum, orucuma verin. Bütün üyelerden, özellikle kadın üyelerden çok özür diliyorum” ifadesini kullandı.