FHKC: Halkımızın dökülen kanı işgalcilere lanet olmaya devam edecek

FHKC: Halkımızın dökülen kanı işgalcilere lanet olmaya devam edecek

Filistin halkı ve kutsallarının kırmızı çizgi olduğunu açıklayan FHKC, İsrail’in saldırılara devam etmesi durumunda çok büyük bir bedel ödeyeceğini ilan etti.

İleri Haber

FHKC’den İsrail saldırılarına ilişkin yapılan açıklamada, “Gazze ve işgal altındaki topraklarda dökülen kanlar işgalcilere lanet olmaya devam edecek” denildi. Açıklamada, İsrail suç işlemekten vazgeçinceye kadar direnişin devam edeceği vurgulandı.

İsrail uçakları, gece saatlerinde Gazze Şeridi'nin güneyindeki bölgelere hava saldırısı düzenledi. Saldırıda 9'u çocuk en az 24 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Saldırılara ilişkin Filistin Halk Kurtuluş Cephesi (FHKC) de bir açıklama yaptı. El-Mayaden'in aktardığı açıklamada, işgalin zulmüne karşı direnen Filistin halkına selam gönderilirken, “Gazze ve işgal altındaki topraklarda dökülen kanlar işgalcilere lanet olmaya devam edecek” denildi.

Filistin halkı ve kutsallarının kırmızı çizgi olduğu belirtilen açıklamada, İsrail’in saldırılara devam etmesi durumunda çok büyük bir bedel ödeyeceği vurgulandı.

İsrail suç işlemekten vazgeçinceye kadar direnişin devam edeceğinin altı çizilen açıklamada, sahada birleşik mücadeleye devam etme ve düşmanla çatışmanın şiddetlenerek, ayaklanmanın büyümesi gerektiğinin altı çizildi.