FedEx merkezine silahlı saldırı: 8 ölü, 7 yaralı

FedEx merkezine silahlı saldırı: 8 ölü, 7 yaralı

Indianapolis'teki FedEx merkezine düzenlenen saldırıda 8 kişinin hayatını kaybettiği ve 7 kişinin yaralandığı bildirildi.

ABD'nin Indianapolis kentinde, dünya çapında transfer, kargo ve lojistik hizmeti sunan FedEx şirketinin tesisinde silahlı saldırı meydana geldi. Saldırıda 8 kişinin öldüğü, 7 kişinin yaralandığı bildirdi.

Yerel Polis Sözcüsü Genae Cook, Indianapolis Havalimanı yakınındaki tesiste silahlı saldırganın etrafa ateş açtığını bildirdi. Saldırganın kendini öldürdüğünü kaydeden Cook, yaralılardan 2'sinin olay yerinde tedavi edildiğini, ağır yaralanan 5 kişinin hastanede tedavi altına alındığını belirtti. Saldırganın kimliği henüz açıklanmazken Cook, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü kaydetti.

Görgü tanıkları yerel basına yaptıkları açıklamalarda, tesiste çalıştığı sanılan saldırganın elindeki silahla çevreye ateş açtığını gördüklerini anlattı. Bir görgü tanığı, "Bir adamın elinde silahla dışarı çıktığını gördüm. Etrafa ateş açmaya başladı. Bağırarak bir şeyler söylüyordu. Ne olduğunu anlayamadım" ifadelerini kullandı.

Yeğeninin olay sırasında arabasıyla bölgeden geçtiğini ifade eden bir görgü tanığı da sol kolundan yaralanan bir kadının hastaneye kaldırıldığını kaydetti.