Fatih Portakal'dan kendisini hedef gösteren AKP'li Yavuz'a cevap: Asıl şimdi siz pot kırdınız

Fatih Portakal'dan kendisini hedef gösteren AKP'li Yavuz'a cevap: Asıl şimdi siz pot kırdınız

Gazeteci Fatih Portakal, kendisini "Maalesef isim verdim, Fatih Portakal başkalarının oyuna gelmiş olabilir" sözleriyle hedef gösteren AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'a sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.

İleri Haber

Gazeteci Fatih Portakal, AKP'nin olağanüstü itiraz başvurusunun ardından düzenlediği basın açıklamasında kendisi için "Maalesef isim verdim, Fatih Portakal başkalarının oyuna gelmiş olabilir" şeklinde konuşan AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'a sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.

Portakal'ın Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklama şu şekilde:

"Asıl şimdi siz pot kırdınız Ali İhsan Yavuz bey. Ekibiniz daha dikkatli olabilirdi. Ben böyle video paylaşmadım ve paylaşmam. Canlı yayın yaptığım için bilirim. Dil sürçmesi olarak düşünmüştüm. Yazık! Bir de bana 'FETÖ' hiç yapışmaz bilesiniz, aklınızda bulunsun."

NE OLMUŞTU?

AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AKP'nin olağanüstü itiraz başvurusunun ardından düzenlediği basın açıklamasında gazeteci Fatih Portakal'ı şu sözlerle hedef göstermişti:

"Bir tane hadiseden bahsetmek istiyorum. Fatih Portakal; bunun FETÖ unsurlarıyla aynı anda söyledim ama bir ithamım yok düzeltmiş olayım. Birçok yerde döndü bu. Fatih Portakal da bir video paylaşmış, altına da ‘pot üstüne pot kırmaya devam’ demiş ve bir videomu yayınlamış. Ben Fatih Portakal’ın da başkasının oyununa gelmiş olabilir diyorum. Çok açık, bütün kameralar orada, canlı yayındayız. Ben basın açıklamasında bulunuyorum. Aşağı iniyorum, aşağı indikten basın mensupları bazı şeyler soruyor. Verirken bakıyorum ki, basın mensuplarının bir kısmına konuşuyorum. Özür diliyorum, diyorum ki bir kısmına has bir şey açıklamayayım… ‘Arkadaşlar özür dilerim ya ben farkı söyleyip gidecektim’ dedim. ‘Nezaketsizlik oluyor, özür dilerim’ dedim gittim…

Bunda ne var? Sanki biz bir takım kurgular içinde yansıtmanın anlamı ne? Fatih Portakal alıntılıyor. Bunu FETÖ unsurları hazırladı. Benim aklım durdu adeta. Bu belirgin olduğu için söyledim. Olan ortada, bakın isterseniz bunların videosunu, o kısmını değil tamamını alın. Birileri ‘yakaladık’ diyor, FETÖ unsurları servis ediyor. Bu kadarına pes doğrusu diyorum."