EYT Derneği Başkanı Gönül Boran Özüpak: 38 yaşında değiliz, 45-50 yaş aralığındayız

EYT Derneği Başkanı Gönül Boran Özüpak: 38 yaşında değiliz, 45-50 yaş aralığındayız

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYT Derneği) Başkanı Gönül Boran Özüpak AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine yanıt verdi.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYT Derneği) Başkanı Gönül Boran Özüpak AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın "Ne istediklerini kimse bilmiyor, 38 yaşında emeklilik bekliyorlar" sözlerine yanıt verdi.

Halkweb’e konuşan ve 41 ilde şubesi bulunan Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYT Derneği) Başkanı Özüpak “Cumhurbaşkanımızın bugünkü açıklaması doğru değil. 38 yaşında değiliz, 45-50 yaş aralığındayız. Danışmanlarının verdiği bilgiler cumhurbaşkanını yanıltıyor” dedi.

“38 yaşında emekliliğe biz onaylamıyoruz” diyen EYT Derneği Başkanı “Sayın Cumhurbaşkanı sayımız ve maliyetimiz konusunda yanlış bilgilendiriliyor. Bu yanlış bilgilendirmenin sürdüğünü düşünüyoruz. Bu mağduriyeti görmesi lazım” vurgusunu yaptı.

Özüpak, “Mücadelemize MHP de destek veriyordu. Ama daha sonra çekimser davrandı, özellikle Devlet Bey’in ‘erken emeklilik istiyorlar’ sözünü kabul etmiyoruz” diyerek MHP’ye sitem etti.