Evril İnşaat'ın işçi düşmanı patronunun kirli geçmişi

Evril İnşaat'ın işçi düşmanı patronunun kirli geçmişi

Evril İnşaat'ın işçi düşmanı patronu Yaşar Alkan'ın, belediye başkanlığı yaparken Atatürk büstünü kırıp tuvalete attığı ortaya çıktı.

İleri Haber

İstanbul Kadıköy Sahrayıcedit Mahallesi'nde İnşaat-İş sendikasına üye olan Evril İnşaat işçileri, 4 aydır maaşlarını alamadıkları için şantiye önünde direniş başlattı.

PATRON REFAH PARTİLİ ÇIKTI

İleri Haber'in ulaştığı bilgilere göre, Evril İnşaat'ın işçi patronu Yaşar Alkan'ın, kapatılan Refah Partisi'nin Gebze'nin Çayırova Belediye Başkanı olduğu ortaya çıktı. Atatürk büstünü kırıp tuvalete atmakla suçlanan Alkan'ın 3 yıl hapis cezası aldığı ve o dönem kaçtığı öğrenildi.

İHALEYE FESAT KARIŞTIRMA SUÇU

Yaşar Alkan'ın sahibi olduğu Çevre Temizlik Şirketi, başka bir şirkette Alkan'ın ortağı olan Hasan Topaloğlu'nun sahibi olduğu Teknik Katı Atık isimli şirketle Tuzla'da temizlik ihalesine girdiği ve Alkan'ın bu ihaleyi sadece 100 TL farkla kazandığı ortaya çıktı.

ŞAİBELİ BENZİNLİK

Mülkiyeti belediyeye ait olan E-5 üstü İçmeler mevkiinde ki arazinin aylık 6 bin 600 TL karşılığında Petrol Ofisi'ne kiralandığı öğrenildi. Yaşar Alkan'ın ise 2005 yılının Mayıs ayında 'Tuzla Petrol' isimli şirket kurarak bu benzinliğin işletmesini aldığı ortaya çıktı.