Evli olduğu kadını yaralayan şahıs, cezaevinden çıkmasının ardından 9 yaşındaki çocuğu işkenceyle katletti!

Evli olduğu kadını yaralayan şahıs, cezaevinden çıkmasının ardından 9 yaşındaki çocuğu işkenceyle katletti!

Kendisine boşanma davası açan R. Aslan'ı bir yıl önce boğazından yaraladığı için cezaevine giren Müslüm Aslan, tahliyesinin ardından görme gerekçesiyle yanına aldığı 3 çocuğundan en büyüğü olan Ceylan'ı işkenceyle katletti.

Gaziantep'te yaşayan Müslüm Aslan, evli olduğu R. Aslan'ı boğazından yaraladığı için girdiği cezaevinden tahliye edildi. Tahliyenin ardından çocukları görmek istediğini söyleyen Aslan, 3 çocuğunu eve götürdükten sonra şiddet uygulamaya başladı. Çocuklardan en büyüğü olan Ceylan, gördüğü işkence sonucu yaşamını yitirdi.

Ceylan'ın ağır şiddet sonucu yerde hareketsiz kalması üzerine 155'i arayarak çocuğunu darp ettiğini söyleyerek adresini veren Müslüm Aslan, çocuklardan Y.İ. (7) ve B. (5)'yi kendisinden boşanmak isteyen R. Aslan'ın kaldığı eve bıraktı.

Polislerin gelmesi üzerine Ceylan hastaneye kaldırılırken, katil Müslüm Aslan ise kaçarken parkta yakalanıp gözaltına alındı. Gözaltında sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edilen Aslan, tutuklanarak cezaevine götürüldü.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Aslan'ın kan sıçrayan perdeyi keserek sobada yaktığı öğrenildi. Yoğun bakım ünitesinde tedavi edilen Ceylan, doktorların müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

'EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRILMASINI İSTİYORUM'

Kızının ölümünün ardından iki oğlu ile babasının evinde yaşamını sürdüren R. Aslan, boşanma davası açtığı Müslüm Aslan'ın evlilikleri boyunca sürekli şiddet uyguladığını belirterek, “Beni daha önce sürekli dövüyordu. Geçen yıl ramazan ayında boğazımı makasla keserek beni darp etti. Ben de çocuklarımı alarak babamın evine geldim. Ölümden zor kurtuldum. Boşanma davası açarak şikâyetçi oldum. Polisler, bunun üzerine Müslüm'ü yakalayarak cezaevine koydular. Çıktıktan sonra bana 'barışalım sorunları halledelim' dedi ama kabul etmedim” dedi.

Yaşadığı süreci anlatan R. Aslan, “Eşim cezaevinden çıktıktan sonra çocukları birkaç günlüğüne görmek için yanına almak istedi. Ben de babaları olduğu için izin verdim. Ama geri göndermesini istediğimde beni hep oyaladı. Çocuklarıma sürekli şiddet uyguluyormuş. Kızımı 'annen buraya geldi mi yalan söyleme' diyerek dövmüş. Kollarından duvara asmış, sonra hortumla döve döve bayıltmış. Ceylan kanlar içinde kalınca da 2 oğlumu taksiyle bizim evin önüne bırakıp kaçmış. Kızım öldü, yıllardır bana ve çocuklarıma hayatı zindan eden bu caninin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum.”

DAHA FAZLA