Evli olduğu kadını ve 3 çocuğunu rehin alıp yakmaya çalışan erkek serbest bırakıldı!

Evli olduğu kadını ve 3 çocuğunu rehin alıp yakmaya çalışan erkek serbest bırakıldı!

Mnour A. isimli erkek, evli olduğu kadını ve 3 çocuğunu rehin alıp, bulundukları evi yakmaya çalıştı. Gözaltına alındıktan sonra tutuklanan erkek, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kayseri’de, evli olduğu kadını ve 3 çocuğunu rehin alıp, evi yakmaya çalışan Mnour A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Kadın ve 3 çocuğu ise sığınma evine yerleştirildi.

Edinilen bilgilere göre, 4 Eylül’de Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde Mnour A. isimli erkek, evli olduğu kadını ve 3 çocuğunu darp edip eve kilitledi. Mnour A. ardından eve benzin döküp, ailesini rehin aldı. Anne ve çocuklarının çığlık sesini duyan komşuları polise haber verdi. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Adrese gelen polis ekipleri Mnour A.’yı ikna etmeye çalıştı. Yaklaşık yarım saatlik çabaya karşın Mnour A. eylemine son vermeyince, polis eve operasyon düzenledi. Ekipler, Mnour A.’yı etkisiz hale getirerek gözaltına aldı.

FAİL SERBEST BIRAKILDI

Sağlık durumları iyi olan anne ve 3 çocuğu ise polis ekiplerince Devlet Hastanesi Adli Tabipliği'nde sağlık kontrolünden geçirilerek, polis merkezine götürüldü. Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Yaşanan olayda darp edilen kadın ile 3 çocuğu ise, sığınma evine yerleştirildi.

Öte yandan Mnour A.’nın adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı kaydedildi. (DHA)

DAHA FAZLA