Evli olduğu kadını 3. kattan atıp intihar süsü veren erkek serbest bırakıldı!

Evli olduğu kadını 3. kattan atıp intihar süsü veren erkek serbest bırakıldı!

Van'da S.E. isimli erkek, evli olduğu kadını şiddete maruz bırakmasının ardından 3. kattan attı. Olaya intihar süsü vermeye çalışan şahıs serbest bırakıldı.

Fotoğraf: meltem ulusoy / csgorselarsiv.org

Van'da 24 Nisan tarihinde evli olduğu Ç.E.'ye şiddet uygulamasının ardından kadının bilincini kaybetmesinden sonra 3. kattan aşağı atan S.E. isimli erkek serbest bırakıldı.

Van Cumhuriyet Başsavcılığı, olaya intihar süsü vermeye çalışan S.E. hakkında soruşturma başlattı.

6. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen iddianamede, adli kontrol şartıyla serbest bırakılan S.E.'nin "kasten öldürmeye teşebbüs” suçundan 20 yıla hapis istemiyle cezalandırılması talep edildi.

İNTİHAR SÜSÜ VERMEYE ÇALIŞTI

Nisan ayından bu yana hastanede tedavi gören Ç.E. bilincinin açılmasının ardından yaşadıklarını anlattı.

Ç.E., evli olduğu erkeğin kendisine sürekli sözlü ve psikolojik şiddet uyguladığını belirtti.

Hastanenin yoğun bakımında kendine geldiğini ve kendisinin intihar ettiğinin söylendiğini dile getiren Ç.E., asla intihara teşebbüs etmediğini söyledi.

İntihar etmediğini vurgulayan Ç.E., bilincini kaybettikten sonra S.E.'nin kendisini öldürmek kastıyla aşağıya attığını ve intihar etmiş gibi gösterdiğini belirtti. 

İHA muhabirine konuşan Ç.E. şunları söyledi:

“Beni darp ettikten sonra salona koştum ve babamı aradım. Ancak babam telefonuna cevap vermedi. Bende daha sonra 155 polisi aradım, arama kayıtlarım da var. Polise ‘beni kurtarın' dedim. S.E., polisle konuştuğumu görünce boynumu çevirdi. Daha sonra intihar süsü vermek için 3'üncü kattan aşağı attılar."

DAHA FAZLA