Evli olduğu erkek tarafından katledilmek istenen kadın, kanıyla kendisini vuranı yazdı!

Evli olduğu erkek tarafından katledilmek istenen kadın, kanıyla kendisini vuranı yazdı!

Vücuduna 5 kurşun isabet eden Nurtaç Canan, kanıyla yere “Annem babam hakkınızı helal edin. Üzülmeyin. Beni Ragıp vurdu. Kurtuldum.” yazdı.

Evli olduğu Ragıp Canan isimli erkekten ayrılmak isteyen Nurtaç Canan, Ragıp Canan tarafından 5 kurşunla katledilmek istendi. Öleceğini düşünüp kanıyla "Annem babam hakkınızı helal edin. Beni Ragıp vurdu. Kurtuldum" yazan Nurtaç Canan ağır yaralı kurtulduğu saldırı sonrası artık yürüyemiyor.

AKP iktidarı döneminde vahşet boyutuna ulan kadın cinayetleri ve kadına şiddet olaylarına her gün bir yenisi ekleniyor. Hürriyet'ten Burcu Purtul Uçar'ın haberine göre, İstanbul’da evli olduğu Ragıp Canan isimli erkekten uzun süredir işkence gören Nurtaç Canan boşanmak istedi. Ragıp Canan ile konuşmak için Zeytinburnu’ndaki eve giden Nurtaç Canan, burada Ragıp Canan’ın silahlı saldırısına maruz kaldı. Vücuduna 5 kurşun isabet eden Nurtaç Canan, kanıyla yere “Annem babam hakkınızı helal edin. Üzülmeyin. Beni Ragıp vurdu. Kurtuldum.” yazdı.

‘ANNENİ DÖVDÜM, GİT BİR BAK’ DEMİŞ

Ragıp Canan ise kadının banka kartı ve telefonunu alarak kaçtı. Ragıp Canan’ın kaçtıktan sonra oğlunu arayıp, “Anneni dövdüm, git bir bak” dediği öğrenildi.

‘YARIM KALAN İŞİ TAMAMLAMAK İSTİYOR’

Hastaneye kaldırılan Nurtaç Canan’a bacağının kesilebileceği söylendi. Ameliyat başarılı geçti ve bacakları kesilmekten kurtuldu. Ancak Canan artık yürüyemediği gibi bacaklarını kıpırdatamıyor. Hâlâ yakalanamayan erkeğin mesaj atarak ve akrabalarına araya sokarak barışmaya çalıştığını söyleyen Canan “O adam yarım bıraktığı işi tamamlamak istiyor” dedi.

'GENÇ KIZLARI TACİZ ETTİ'

Ölümün kıyısından dönen Nurtaç Canan şunları söyledi:

“Korktuğum için şikâyette bulunamadım hiç. Genç kızları taciz etti. Müşterimle beni aldattı. Beni vurduktan sonra babamı arayıp ‘Git kızını öldürdüm, cenazesini kaldır’ diyor. Bir kurşun hâlâ bacağımda onu çıkarmayacaklarmış. Bana hayatı boyunca ‘Benden ayrılamazsın seni sakat bırakırım’ deyip durdu. Öldüremediği için benden vazgeçmiyor. Ama dediğini yaptı, sakat bıraktı. Dün mesaj attı oğluma ‘Ben yemin etmişim senin annen benim ilk ve son karım olacak’ diye. Öldürmeden vazgeçmeyecek.”

DAHA FAZLA