EURO 2020'de hüsran...

EURO 2020'de hüsran...

Türkiye A Milli Futbol Takımı, EURO 2020 A Grubu son maçında Bakü’de İsviçre ile karşı karşıya geldi. Maçtan 3-1 mağlup ayrılan Türkiye, turnuvaya grup aşamalarında veda etti.

İleri Haber

EURO 2020 A Grubu’nun son maçında İsviçre ile karşılaşan Türkiye, sahadan 3-1 mağlup ayrılarak, turnuvaya puansız veda etti. 3 maçta kalesinde 8 gol gören Türkiye, sadece bir gol atabildi.

Türkiye A Milli Futbol Takımı, EURO 2020 A Grubu son maçında Bakü’de İsviçre ile karşı karşıya geldi. Maçtan 3-1 mağlup ayrılan Türkiye, turnuvaya grup aşamalarında veda etti. Türkiye’nin tek golü İrfan Can Kahveci’nin ayağından geldi.

Turnuvada puan alamayan Türkiye, 3 maçta 8 gol görürken, sadece bir gol bulabildi. Türkiye, İngiltere’de düzenlenen EURO 1996’da da grubunu puansız tamamlamıştı.

İTALYA LİDER ÇIKTI

Öte yandan grubun diğer maçında Roma’da Galler’i 1-0 mağlup eden İtalya, grubu 9 puanla lider tamamladı. Bu sonuçla Galler 2. olarak gruptan çıkarken, İsviçre ise averajla 3. sırada yer aldı. İsviçre’nin ‘en iyi üçüncü’ kontenjanından tur atlama şansı bulunuyor.

DAHA FAZLA