Eski sevgilisinden genç kadına aralıksız ölüm tehditleri: ‘Can güvenliğim yok’

Eski sevgilisinden genç kadına aralıksız ölüm tehditleri: ‘Can güvenliğim yok’

Muğla’da A.B. isimli genç kadın bir süredir eski sevgilisinden ölüm tehditleri alıyor. Israrcı bir şekilde her yoldan tehditlerini sürdüren T.P. isimli erkek, A.B.’nin kendisini polise şikayet etmesine rağmen tehditlerine devam ederken, genç kadın ise can güvenliği olmadığını söyledi.

Tugay Candan – Twitter: @TugayCandann

Mail: [email protected]

Muğla’da, üniversite öğrencisi A.B. (20) isimli kadın, eski sevgilisi T.P. (27) tarafından bir süredir aralıksız biçimde ölümle tehdit ediliyor. Şikayete rağmen tehditlerin devam ettiğini söyleyen genç kadın, “İsteğim peşimi bırakması ve gerekli cezayı alması” dedi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde öğrenci olan A.B., eski sevgilisi T.P. tarafından aralıksız olarak 15 gündür ölüm tehditlerine maruz bırakıldı. Sosyal medya ve mesajlaşma uygulamaları ve telefonla arama yoluyla genç kadını “ailesine anlatmak” ve ölümle tehdit eden T.P., genç kadının “polise şikayet edeceğini” söylemesi üzerine “umurunda olmadığı” cevabını verdi.

 

ŞİKAYETİN ARDINDAN DA TEHDİTLER DEVAM EDİYOR

Bu tehditlere daha fazla dayanamayan genç kadın, emniyete giderek T.P. hakkında şikayette bulundu; ancak T.P.’nın tehditleri şikayete rağmen devam etti.

‘CAN GÜVENLİĞİM YOK’

A.B., yoğun bir psikolojik baskı altında olduğunu söylerken, “Can güvenliğim yok. Sürekli öldüreceğini söylüyor” ifadelerini kullandı.

‘PSİKOLOJİK BASKI ALTINDAYIM'

Genç kadın, içinde bulunduğu durumu şöyle anlattı:

“Sürekli rahatsız ediyor, psikolojik baskı altındaydım. Aileme ve çevreme de rahatsızlık veriyordu, onlara da psikolojik şiddet uyguluyordu ve arkadaş çevremi benden uzaklaştırdı böyle yaparak. Hala peşimde, sürekli sahte hesaplar açarak beni rahatsız ediyor ve baskılara devam ediyor. İsteğim peşimi bırakması ve gerekli cezayı alması.”

DAHA FAZLA