Eski AKP'li vatandaş, AKP'lilere cevap verdi: AKP'ye oy veriyorken iyiydim de caydığım zaman kötü müyüm?

Eski AKP'li vatandaş, AKP'lilere cevap verdi: AKP'ye oy veriyorken iyiydim de caydığım zaman kötü müyüm?

Bir sokak röportajında Ekrem İmamoğlu'nu destekleyeceğini söyleyen eski AKP'li yurttaş, kendisine tepki gösteren AKP'lilere cevap verdi. Eski AKP'li kadın, AKP'lilere, "Ben AKP'ye oy veriyorken iyiydim de caydığım zaman kötü müyüm?" ifadelerini kullandı.

Bir sokak röportajında oyunu YSK tarafından mazbatası elinden alınan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'na vereceğini söyleyen eski AKP'li yurttaş, kendisine tepki gösteren AKP'lilere cevap verdi. Eski AKP'li kadın, "Ben AKP'ye oy veriyorken iyiydim de caydığım zaman kötü müyüm?" ifadelerini kullandı.

Eski AKP'li kadın vatandaş, daha önce de İmamoğlu'nu desteklediğini, yine destekleyeceğini belirterek, "Değişim şart, sürekli bir kişiye veriyoruz, Türkiye'yi düşünmeden önce kendi cebini doldurma işine döndü, Türkiyemizin değerleri satıldı" şeklinde konuştu.

Dış devletlerin sürekli olarak Türkiye üzerinde oyunlar oynadığı yalanını söylediğini belirten yurttaş, "İsrail bizi istemiyor diyorlar ama İsrail ile ticaret yapıyorlar" dedi. "Allah diye diye ülkemizi sattılar" diyen eski AKP'li vatandaş, "Artık herkes gözünü açsın, Türkiye Cumhuriyeti elden gidiyor, bu seçim derneklerin, cemaatlerin yarışıdır, İmamoğlu'ndan bizi kurtarmasını ümit ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Yol TV'nin yaptığı sokak röportajında, eski AKP'li, "Diyorlar ki bunlar dinsiz, bunlar PKK'li, bunlar imansız, Trabzonlulara Mehmet Tevfik Göksu 'Yunan' dedi, biz Türk, Kürt, Gürcü, Laz ayrımı yapmadık, kendisi ayrımcılık yapıyor, demek ki kendisi bu vatanı bölmeye çalışıyor, ayıptır! Esenler Belediyesi'nin 6 trilyon TL borcu olduğu söyleniyor, ben bilmiyorum, nereye götürmüş paraları, Mehmet Tevfik Göksu kime hizmet ediyor, buradaki paraları kime vermiş, açıklasın!" diye konuştu.