Esenyurt'ta bir zabıta, yumurta satan yurttaşın yumurtalarını kırdı!

Esenyurt'ta bir zabıta, yumurta satan yurttaşın yumurtalarını kırdı!

Esenyurt'ta bir zabıta, yumurta satan bir yurttaşın yumurtalarını yumurtalarını yere atıp kırdı. Çevredekiler olayı kaydederken, zabıtaya tepki gösterdi.

İstanbul Esenyurt'ta zabıta ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi metrobüs durağının üstgeçidinde seyyar yumurta satan kadınların ürünlerine el koymak istedi. Ürünlerini vermek istemeyen kadın satıcılarla, zabıta ekipleri arasında tartışma çıktı. Görevlilerden biri, kadınlardan birinin elinden yumurtaları alarak yere attı.

Bu sırada oradan geçen yurttaş, yaşananları cep telefonları kamerasıyla görüntüledi. Görüntülerde yumurta sepetini yere fırlatan zabıta görevlisi kendisini görüntüleyen kadına, "Çektin mi?" diye tehdit ettiği görülüyor .

Zabıta tarafından ürünleri yere fırlatılan yurttaş "Bir baktım zabıta geldi sütlerimi aldı, kaçırdı. Sonra yumurtama saldırdı. Yumurtayı ben çekince hırslandı bu sefer de yere çaldı. Hepsi yere döküldü kırıldı. Sonra hırsla sepeti yere vurdu. Vuracaktı vuramadı. Bir daha gelmeyin buraya diyerek diğer ürünlere saldırdı. Biz de yalvardık arkadaşla birlikte. Onun ürünlerini aldılar, benim ürünleri de yere döktüler" dei. 

 

DAHA FAZLA