Erkan Baş'tan 'Cengiz' açıklaması: Düşündükçe gülüyorum

Erkan Baş'tan 'Cengiz' açıklaması: Düşündükçe gülüyorum

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, Cengin Holding patronu Mehmet Cengiz'in kendisine açtığı 250 bin TL'lik tazminat davası ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

İleri Haber

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, Cengiz Holding patronu Mehmet Cengiz'e yönelik "İşçi iktidarında, Saraylar yıkıldığında senin elinde ne var ne yoksa alacağız. Kendini kurtaramayacaksın!” sözleri sebebiyle kendisine açılan 250 bin TL'lik manevi tazminat davası hakkında konuştu. Baş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Bunu düşündükçe gülüyorum....

1- Adam herkesi kendi gibi sanıyor. Mahkeme onların istediği kararı verse bile bende hiç 250bin TL olmadı ve herkes emin olsun hiç olmayacak :))

2- Söylediklerimde hakaret veya tehdit yok, Parti programına da yazdığımız hedefimizi ifade etmişim."

 

Türkiye İşçi Partisi resmi Twitter hesabı ise Baş'ın davaya konu olan basın toplantısını paylaşarak, "5'li müteahhit çetesinin yıldızı Mehmet Cengiz aşağıdaki konuşma nedeniyle Genel Başkanımız Erkan Baş'a 250 bin TL'lik tazminat davası açtı. Sözümüzün arkasındayız: İşçi iktidarı kurulduğunda, patronların alın teriyle çalışan emekçilerden gasp ettiği her şeyi ellerinden alacağız" dedi.