Erhan K. isimli erkeğin iki çocuğun istismarından 25 yıl hapsi isteniyor

Erhan K. isimli erkeğin iki çocuğun istismarından 25 yıl hapsi isteniyor

Yıllarca 2 çocuğu istismar eden kişinin akrabaları Erhan K. olduğu ortaya çıktı. Failin 25 yıla kadar hapsi isteniyor.

Yıllarca istismara uğradıkları, geçirdikleri öfke nöbetleri sonucu başlayan tedavi sürecinde ortaya çıkan 2 çocuğun Erhan K. isimli akrabaları tarafından istismar edildiği ortaya çıktı. 7 yaşındaki S.K. ve 11 yaşındaki E.K.’yi yıllardır istismar gerekçesiyle yargılanan Erhan K.’nin 25 yıla kadar hapsi isteniyor.

Öfke nöbetleri geçiren 2 çocuk Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi görmeye başladı. Tedavi sırasında yapılan mülakatlarda çocukların, akrabaları olan Erhan K. tarafından istismara maruz kaldığı anlaşıldı.

HASTANE ŞİKAYETÇİ OLDU, İSTİSMAR ORTAYA ÇIKTI

Sabah’tan Dilek Yaman Demir’in haberine göre; S.K. ve E.K.'nin 2009 yılından itibaren istismar edildiği ve bu nedenle kardeşlerin psikolojik rahatsızlık yaşadığı tespit edildi. Hastane, yapılan tedavi sonrası savcılığa durumu ihbar etti. Anne Zeyno K., kızı E.'nin halen 15 yaşında, S.'nin ise 11 yaşında olduğunu, son 4-5 yıldır öfke kontrolü problemi yaşadığı için Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine götürdüğünü ve tedavi olduğunu, burada kızlarının tedavisi sırasında yaşadıkları istismardan haberdar olduklarını anlattı.

Baba ise kızlarının tedavi görüp iyileşmesini istediğini, bu nedenle akrabası olan failden şikayetçi olduğunu söyledi.

DAHA FAZLA