Erdoğan'la fotoğrafı olan istismarcı tarikat lideri haberlerine erişim engeli

Erdoğan'la fotoğrafı olan istismarcı tarikat lideri haberlerine erişim engeli

12 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunduğu için tutuklanan tarikat lideri Fatih Nurullah'a ilişkin yapılmış ve henüz yapılmamış haberlere erişim engeli getirildi.

''Devletin kontrol mekanizmalarında olalım" sözleriyle akıllara kazınan ve 12 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklanan Uşşaki tarikatı lideri Fatih Nurullah'a ilişkin haberlere erişim engeli getirildi.

Odatv'nin konuyla ilgili açıklamasına göre, istismarın yaşandığı Akyazı'daki Cumhuriyet Savcılığı Odatv hakkında "gizliliği ihlal" suçlamasıyla soruşturma açtı ve "Türkiye'nin günlerce konuştuğu tarikatın lideri çocuk istismarından tutuklandı" haberine erişim engeli getirildi.

YAZILMAMIŞ HABERE ERİŞİM ENGELİ GETİRDİLER

Odatv, Sulh Ceza Hakimliğinin gönderdiği kararda linkin hatalı yazıldığını ancak zaten kapatılmış olan portalın yayınını sürdürdüğü alana yasak gelmesini engellemek için haberi yayından kaldırdığını açıkladı. Ayrıca Akyazı Sulh Ceza Hakimliği'nin bu konuda yapılacak bütün haberlere yayın yasağı getirildiği belirtildi.

İSTİSMARCI TARİKAT LİDERİ ERDOĞAN'LA AYNI KAREDE

Öte yandan, AKP'li birçok isimle yan yana pozlar veren istismarcı Fatih Nurullah'ın, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katıldığı Hacı Bayram Camii Çevre Düzenlemesi ve Kitapçılar Çarşısı'nın 2015'teki açılışında kurdele kestiği ve Erdoğan'la fotoğrafı olduğu ortaya çıktı.

DAHA FAZLA