Erdoğan'ın 'manevi kızım' dediği kadın, İmamoğlu'na destek verdiği için bıçaklı saldırıya uğradı!

Erdoğan'ın 'manevi kızım' dediği kadın, İmamoğlu'na destek verdiği için bıçaklı saldırıya uğradı!

Tedavi gördüğü sırada Erdoğan'ın 'manevi kızım' dediği Göknur Damat, İmamoğlu'na destek verdiği için saldırıya uğradı. Hafif yaralanan kadına, İmamoğlu da bir ziyarette bulundu.

Tekirdağ’ın merkez Süleymanpaşa ilçesinde Göknur Damat isimli yurttaş, sosyal medya hesabında Ekrem İmamoğlu için "Her şey çok güzel olacak" diye paylaşım yapıp, İmamoğlu’na destek için 20 TL para yatırdığı için bıçaklı saldırıya uğradı.

Kanser tedavisi gördüğü sırada Erdoğan’ın “manevi kızım” dediği Damat, paylaşımının ardından “Bizden olanı bir kenara attık. Bizden olmayanı başa taç ettik. Onlar da aldı bizi ayak altına paspas etti” şeklinde hedef göstermelere maruz kalırken, bazı troller de "geber" diye mesajlar attı. Kimi sosyal medya kullanıcıları ise Damat’a sahip çıktı.

BIÇAKLI SALDIRIYA UĞRADI

Linç girişimine maruz kalan Damat, dün akşam saatlerinde “Sen misin o cesur yürek” diyen bir kişi tarafından baldırından bıçaklandı. Hafif yaralanan Damat’a saldıran şahsı polis her yerde arıyor. Polis merkezinde ifade veren Damat’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İMAMOĞLU ZİYARET ETTİ

İmamoğlu ise kendisine desteğini açıklamasının ardından bıçaklı saldırıya uğrayan Damat'ı ziyaret etti. 

İmamoğlu ziyaretinde şunları söyledi:

Ben Büyükşehir Belediyesi’nde görev yaptım. Bana danışmanlık yapan bir arkadaşımın THY ile olan sözleşmesini neden iptal ediyorsunuz? Bu Ekrem meselesi değil, bu Göknur meselesi değil. Bu memleket meselesi.

Linç edenler, sopayla dövenler ve bıçaklayanlar serbest bırakılıyor. Can güvenliğinize dikkat edin. Önce troller hedef gösteriyor sonra AKP'ye bağlı mafya devreye giriyor. Çünkü arkasında yargı var.

 

 

DAHA FAZLA