Erdoğan'ın koruması olduğu iddia edilen Hakan Tek'in balya balya para saçtığı videoları ortaya çıktı

Erdoğan'ın koruması olduğu iddia edilen Hakan Tek'in balya balya para saçtığı videoları ortaya çıktı

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakın korumalığını yaptığı iddia edilen Hakan Tek'in sosyal medya uygulaması üzerinden deste deste para saçtığı görüntüleri ortaya çıktı. CHP'li Antmen, "Milyonluk arabalara binen ve yüzbinlerce dolar ve Avro ile video çeken bu kişi Recep Tayyip Erdoğan'ın koruması mıdır?" diye sordu.

Türkiye'de yurttaşlar yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınıyla daha da derinleşen ekonomik krizle mücadele ederken, AKP Genel Merkez çalışanı Kürşat Ayvatoğlu'nun uyuşturucu kullandığı görüntülerin ve milyonluk araç ticaretinin ortaya çıkmasının ardından bu kez de AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın koruması olduğu iddia edilen Hakan Tek'in sosyal medya uygulaması üzerinden deste deste para saçtığı görüntüleri gündeme geldi.

İsminin ‘Hakan Tek’ olduğu iddia edilen kişi videolarda destek deste Türk Lirası ve döviz, saçıyor. Ayrıca milyonluk lüks araçlar da dikkat çekiyor.

Tek'in AKP'li birçok isimle fotoğrafları bulunuyor.

'BU KİŞİ KORUMA İSE BU PARAYI NEREDEN KAZANMIŞTIR?'

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan CHP Milletvekili Alpay Antmen, "Milyonluk arabalara binen ve yüzbinlerce dolar ve Avro ile video çeken bu kişi Recep Tayyip Erdoğan'ın koruması mıdır?" diye sordu.

Antmen öte yandan, "Bu kişi koruma ise bu kadar parayı nereden kazanmıştır? Yahut bu paralar başkalarının mıdır? Öyleyse bunlar kimlerdir?" dedi.