Erdoğan'ın koruma polisi intihar etti: Cenazeme hiçbir rütbeli gelmesin

Erdoğan'ın koruma polisi intihar etti: Cenazeme hiçbir rütbeli gelmesin

Erdoğan'ın korumalığını yapan polis memuru M.A.B.'nin cansız bedeni bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Koruma Daire Başkanlığında görevli 28 yaşındaki polis memuru M.A.B.’nin dün sabah saatlerinde yalnız yaşadığı evde yaşamına son verdiği öğrenildi.

M.A.B.'nin sabah göreve gelmemesi ve telefonlarını açmaması üzerine ekip arkadaşları kaldığı eve gitti. Kapı açılmayınca çilingir çağıran polisler içeri girdiklerinde M.A.B.'nin cansız bedeni buldu.

Odatv'de yer alan habere göre evinde yaklaşık 4 aydır yalnız oturan koruma polisinin yanında silah ile bir mektup bulunduğu belirtildi. 28 yaşındaki M.A.B.'nin yanında bulunan mektupta polis merkezinde gördüğü mobbingler yer alıyordu.

'CENAZEME HİÇBİR RÜTBELİNİN GELMESİNİ İSTEMİYORUM'

Koruma memuru M.A.B.'nin bıraktığı mektupda şu ifadeler aktarıldı:

“Personelini aşağılamak, tehdit etmek, meslekten etmek, küçük düşürmek, yalancı konumuna koymak en iyi yaptığınız iş olsa gerek. Her insanın bir gururu vardır ve ben o lafları kaldıramadım. Evet C.B. ve A.Ö. bina tesis ve kapılar size ait. Keşke yukarıda yazdıklarım yerine biraz da personele iyi davranıp hal hatır sormayı onları anlamayı deneseydiniz. Cenazeme M. Y. komiserim hariç hiçbir rütbenin gelmesini istemiyorum.”

Öte yandan olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.
 

DAHA FAZLA