Erdoğan'ın 'itaatkârı'nın geçmişindeki 'FETÖ' detayı: Erdoğan'a rağmen Gülen'i ziyaret etmiş

Erdoğan'ın 'itaatkârı'nın geçmişindeki 'FETÖ' detayı: Erdoğan'a rağmen Gülen'i ziyaret etmiş

“Erdoğan’a itaat edeceksiniz, ram olacaksınız'' diyen yandaş yazar Mustafa Albayrak'ın 17-25 Aralık süreci sonrası 'FETÖ' ziyaret ettiği ortaya çıktı.

TV 100’de yayınlanan ‘'Ahu Özyurt ile 10’dan 12’ye’' programında “Erdoğan’a itaat edeceksiniz” diyen yandaş yazar Mustafa Albayrak’ın 17 - 25 Aralık süreci sonrası Pensilvanya’ya gittiği ortaya çıktı. Albayrak'ın, 15 Nisan 2014 tarihinde sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta “Nerede bu Paralel Yapı?? Ben de üye olacağım::)” yazarak Pensilvanya tabelası önünde poz verdiği görüldü.

Yayınlanan programda gazeteci Barış Yarkadaş’a “Erdoğan’a itaat edeceksiniz” diyen Mustafa Albayrak’ın 17 - 25 Aralık Büyük Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu sonrası 15 Nisan 2014'te 'FETÖ’nün lideri Fethullah Gülen’in ABD’de yaşadığı Pensilvanya’yı ziyaret ettiği ortaya çıktı. AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, o dönem 'FETÖ’yü ‘Paralel Yapı’ olarak adlandırıyordu.

NE OLMUŞTU?

Mustafa Albayrak’ın ismi yıllar sonra TV 100’de Ahu Özyurt’un sonduğu programda çıkan tartışma ile Türkiye gündemine geldi.

2014 yılında FETÖ’yü ziyaret eden Mustafa Albayrak, çıkan yargı tartışmasında kuvvetler ayrılığını savunan gazeteci Barış Yarkadaş’a “Erdoğan’a itaat edeceksiniz, ram olacaksınız, onun idaresi altında yaşayacaksınız, Herkes Erdoğan’a ram olacak, boyun eğeceksiniz” demişti.