Erdoğan'ın 'alışverişi' de mi kurmaca?: 'Müsaade eder misiniz, tek çekelim'

Erdoğan'ın 'alışverişi' de mi kurmaca?: 'Müsaade eder misiniz, tek çekelim'

Erdoğan'ın, Tarım Kredi Kooperatifi satış mağazasında 'alışveriş' yaptığı esnada, bir muhabirin "Müsaade eder misiniz, tek çekelim" demesi dikkat çekti.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Tarım Kredi Kooperatifi satış mağazasına uğrayarak alışveriş yaptığı esnada, bir muhabirin korumalara "Müsaade eder misiniz, tek çekelim" demesi ve haberin bu görüntü üzerinden işlenmesi “Acaba kurmaca mı?” sorusunu akla getirdi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tuzla'da bir törene katılmak üzere Üsküdar'daki konutundan çıkış yaptığı sırada Tarım Kredi Kooperatifi satış mağazasına uğrayarak alışveriş yaptı.

Kısıklı'daki mağazada bulunan vatandaşlarla da bir süre sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektiren Erdoğan'ın görüntüleri sosyal medyada farklı yorumlara neden oldu. Görüntü alan muhabirin Erdoğan'ın korumalarına "Müsaade eder misiniz, tek çekelim" ricasının kameralara yansıması sonrası pek çok Twitter kullanıcısı görüntülerin kurgu olduğunu savundu.

'REKLAM KOKAN HAREKETLER'

Bazı kullanıcılar, Erdoğan'ın "yerli ve milli" markalara olan ilginin artmasını amaçladığını düşünürken, bu görüşe katılmayanlar ise Erdoğan'ın reyonlarda ürünleri bulunan markanın reklamını yaptığını ifade etti ve Cumhurbaşkanlığı ile bu markanın arasındaki ilişkinin araştırılması talebinde bulundu.