Erdoğan'dan üç bakanlığa yeni atamalar

Erdoğan'dan üç bakanlığa yeni atamalar

Erdoğan, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı'na yeni isimler atadı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı'na ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında açık bulunan Uluslararası İşgücü Genel Müdürlüğüne, Genel Müdür Yardımcısı Sadettin Akyil atandı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinde bulunan Çevre Yönetimi Genel Müdürü Muhammet Ecel görevden alındı ve boşalan Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğüne Eyyüp Karahan atandı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığında açık bulunan Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğüne ise Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Mehrali Ecer atandı. 

İL SPOR MÜDÜRLÜKLERİNE YENİ ATAMALAR

Kararla, Gençlik ve Spor Bakanlığında açık bulunan Bayburt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Adem Köse, Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Volkan Burak Mumcu, Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Mücahit Atalay, Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Gökhan Yavaşer, Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Numan Nafiz Şahin, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Mustafa Genç, Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Gürhan Yıldız atandı.

ORMAN MÜDÜRLÜKLERİNDE YENİ İSİMLER

Artvin Orman Bölge Müdürü Selim Gurbetoğlu görevden alındı. Adana Orman Bölge Müdürlüğüne, Mersin Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, Amasya Orman Bölge Müdürlüğüne Halil Oflu, Artvin Orman Bölge Müdürlüğüne Mimar Sinan Özkaya, Bolu Orman Bölge Müdürlüğüne Erzurum Orman Bölge Müdürü Şaban Bıyıklı, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğüne Enver Demirci, Denizli Orman Bölge Müdürlüğüne Erhan Çetinkaya, Erzurum Orman Bölge Müdürlüğüne Oktay Ayatay, Isparta Orman Bölge Müdürlüğüne Çanakkale Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğüne Mustafa Koç, Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğüne Fahri Sönmezoğlu, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne Bolu Orman Bölge Müdürü Haşan Keskin, Mersin Orman Bölge Müdürlüğüne Kenan Akduman, Sakarya Orman Bölge Müdürlüğüne Ziya Polat, Trabzon Orman Bölge Müdürlüğüne Emin Yılmaz atandı.

DAHA FAZLA