Erdoğan'dan ironik sözler: 'Artık yolun sonu görünüyor'

Erdoğan'dan ironik sözler: 'Artık yolun sonu görünüyor'

Erdoğan'ın konuşmasında sarf ettiği "Mağdurların ve mazlumların feryadı arşı kaplamışken artık kimse hakikatin üzerine içi boş kavramlarla kapatamaz. Ama ne yaparlarsa yapsınlar artık yolun sonu görünüyor" sözleri dikkat çekti.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sümela Manastırı ve Trabzon Ayasofya Camii'nin restorasyon sonrası açılış törenine video konferans yöntemiyle katıldı. Erdoğan, ''Mağdurların ve mazlumların feryadı arşı kaplamışken artık kimse hakikatin üzerine içi boş kavramlarla kapatamaz. Ama ne yaparlarsa yapsınlar artık yolun sonu görünüyor'' dedi.

Sümela Manastırı ve Trabzon Ayasofya Camii'nin restorasyon sonrası açılış töreni bugün gerçekleşti. AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, törene telekonferans yöntemiyle katıldı. 

İstanbul’daki Ayasofya Cami’nin açılışını hatırlatan Erdoğan, “İnsanlara iftira atarak milletin değerlerine olan düşmanlıkları gizlemeye çalışıyorlar. Mağdurların ve mazlumların feryadı arşı kaplamışken artık kimse hakikatin üzerine içi boş kavramlarla kapatamaz. Ama ne yaparlarsa yapsınlar artık yolun sonu görünüyor'' dedi.