Erdoğan'dan 'Her an seçim olacakmış gibi çalışın' talimatı

Erdoğan'dan 'Her an seçim olacakmış gibi çalışın' talimatı

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin belediye başkanlarına, "Her an seçim olacakmış gibi çalışın" talimatı verdi.

İstanbul başta olmak üzere büyükşehirlerdeki yenilgiyi kabullenemeyen AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni belediye başkanlarına "Her an seçim olacakmış gibi çalışın" talimatı verdi.

Basına kapalı yapılan toplantılara  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve AKP Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Özhaseki ile Çiğdem Karaaslan sunumlar yaparak belediye başkanlarının taleplerini dinlediği öğrenildi.

Yapılan sunumlarda özellikle yeni belediye başkanlarına yeni yapacakları harcamalara dikkat etmeleri ve yeni borçlanma yapmamaları konusunda uyarılarda bulunuldu. Başkanlara özellikle 2020 yılına kadar sıfırdan projelerin yapılmaması istendi.

Türkiye gazetesinden Damla Peker'in haberine göre, İstanbul ilçe belediye başkanlarıyla bir araya gelen Erdoğan, “YSK henüz kararını vermedi. YSK’nın her türlü kararı kabulümüzdür. Sizler yine de her an seçim olacakmış gibi çalışmalarınızı sürdürün” ifadelerini kullandı.