Erdoğan'dan FOX TV muhabirine: FOX TV'yi yalan medya olmaktan çıkarın

Erdoğan'dan FOX TV muhabirine: FOX TV'yi yalan medya olmaktan çıkarın

FOX TV muhabirinin CHP liderinin tank palet fabrikasıyla ilgili iddiasını sorması üzerine Erdoğan'dan sert bir yanıt geldi.

FOX TV muhabirinin CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun tank palet fabrikasıyla ilgili iddiasını sorması üzerine AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'dan yanıt geldi. Erdoğan muhabire, "Fox TV'yi yalan medya olmaktan çıkarın, bir kere dürüst olun önce Fox TV'nin yayın politikasını değiştirmesi lazım" dedi.

Erdoğan, BM Genel Kurulu'na katılmak için ABD'ye uçmadan önce İstanbul Atatürk Havalimanı'nda basın toplantısı düzenledi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şu şekildeydi:

Sınır boylarında hazırlıklarımızı tamamladık.

ABD ile karşı karşıya gelme arzumuz. yok. Ama ABD'nin davetli olmadığı bir yerde PKK'nin yan kolları olan terör örgütlerine verdiği desteği görmezlikten gelme lüksümüz yok. Bunu Trump'la defaatle paylaştım. On binlerce TIR silah veriyorsunuz. Biz bunları paramızla alamıyoruz. ABD terör örgütlerine ücretsiz veriyor.

DSG, PKK'nın kollarını gölgeleyen bir kılıf, çadır bir örgüt.

ABD'ye 'şartlar yerine gelirse Patriot alırız' dedik, bu gündemlerinde

Böyle bir ret bizim aramızdaki görüşmelerde sözkonusu değil. Ankara zirvesinde Putin ve Ruhani ile üçlü açıklama yaptık. Ortak açıklama tamamen ateşkese dayalıydı. Çin'in buna karşı açıklama yapacağını düşünüyorum. ABD ve koalisyonun da buna aykırı beyanda bulunacağını düşünmüyorum.

Fox TV'yi yalan medya olmaktan çıkarın, bir kere dürüst olun. Kılıçdaroğlu hayatını yalan üzerine kurmuş bir siyasidir. Önce Fox TV'nin yayın politikasını değiştirmesi lazım.

Şoför de arkada oturanlar da sigara içemeyecek.

Elektronik sigaranın ülkeye girişini yasaklamak, yüksek vergiler koymak suretiyle o işi de halledeceğiz.

DAHA FAZLA