Erdoğan'dan CHP'li belediyelere tehdit: Daha çok şeyler gelecek

Erdoğan'dan CHP'li belediyelere tehdit: Daha çok şeyler gelecek

Erdoğan Kılıçdaroğlu'nu kastederek "Bu ara bir şeyi iyi ezberlemiş Man Adası. Bu Man kafa olmaktan kaynaklanıyor" dedi. Erdoğan belediyeler üzerinden de CHP'yi tehdit etti.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan  Üsküdar-Ümraniye Metro Hattı, açılış töreninde konuştu.

 Erdoğan, "Ataşehir'i de zaten arkadaşlarımız sağolsun en güzel şekli ile ortaya koydular. Daha çok şeyler gelecek" diye konuştu.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

'MAN KAFA OLMAKTAN KAYNAKLANIYOR'

"Son 4-5 yılda yaşananlar dahi herkes için bir ibret vesikasıdır. Meydanı, sokakları kaosa sürüklemek isteyenlere bırakmadık. Meydanı çukurlar kazarak vatanımızı bölmeye çalışanlara bırakmadık. Güney sınırlarımızın ötesindeki oyunu topraklarımıza taşımaya kalkışanlara bırakmadık. Darbeyle istikbalimize de meydanı bırakmadık. Silahla, kumpasla başaramadıklarını ekonomiyle gerçekleştirmeye çalışanlara da bu meydanı bırakmıyoruz. Bu açılış dahi ülkemizi ekonomi silahıyla köşeye sıkıştırmaya çalışanlara verilen en güzel cevaptır. Avrupa Parlamentosu güya bizi cezalandırmak için mali yardımlarda 100 milyon euroluk kesintiye gitmiş. Ya senin bu kesintinden ne olur? Hazine 27,5 milyar dolar vardı, şimdi 120 milyar dolar para var. Metro hattının yatırım bedeli 800 milyon euro. Üçüncü çeyrekte yüzde 11,1 büyümeyle bir numara olduk dünyada. İlk üç çeyreğin ortalaması 7,4. Hala Türkiye'nin ekonomik gidişatını olumsuz göstermeye çalışanlar var. Bunlara ana hıyatnet partisi de katılmış. 

Bu ara bir şeyi iyi ezberlemiş Man Adası. Bu Man kafa olmaktan kaynaklanıyor. Yatıyor kalkıyor Man adası. İyi yatıp kalktı, iyi ezberledi. Sürekli bunu zikretti. Ataşehir'i de zaten arkadaşlarımız sağolsun en güzel şekli ile ortaya koydular. Daha çok şeyler gelecek. Çünkü bunların karakterinde bu var. Yapısında bu var"