Erdoğan’a VIP 15 Temmuz töreni: Virüs korkusuyla Genel Kurul’a gelmiyor!

Erdoğan’a VIP 15 Temmuz töreni: Virüs korkusuyla Genel Kurul’a gelmiyor!

15 Temmuz darbe girişiminin her yıl dönümünde yapılan TBMM Genel Kurulu’ndaki özel oturum bu yıl yapılmayacak. Gerekçe ise Erdoğan'ın virüs nedeniyle Genel Kurul'a gelmek istememesi...

İleri Haber

15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde Meclis Genel Kurulu’nda özel oturum yapılmayacak. Erdoğan’ın Covid-19 korkusu nedeniyle yapılmadığı öne sürülen özel oturumun yerine Meclis bahçesinde bulunan 15 Temmuz Anıtı önünde bir tören yapılacak. Erdoğan’ın katılacağı bu tören öncesinde orada bulunacak herkes Covid-19 testi yaptırmak zorunda.

AKP’nin eski ortağı Gülen cemaati tarafından gerekleştirilen 15 Temmuz darbe girişiminin her yıl dönümünde yapılan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’ndaki özel oturum bu yıl yapılmayacak. Ulaştığımız kaynaklar, bu yıl oturumun olmama sebebini, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle Genel Kurul’a gelmek istememesi olarak gösterdi.

ERDOĞAN VAR AMA COVİD-19 TESTİ ŞART

Özel oturumun yerine TBMM bahçesindeki 15 Temmuz Anıtı’nda tören yapılacağı öğrenildi. Bu törene Erdoğan’ın katılacağı belirtilirken, milletvekilleri ve basın dahil orada bulunacak herkese Covid-19 testi yaptırma şartı getirildiği ifade edildi.