Erdoğan: Yerel seçimler belki de ana muhalefetin sonu olacak

Erdoğan: Yerel seçimler belki de ana muhalefetin sonu olacak

Partisinin Kadın Kolları Eğitim toplantısında konuşan Erdoğan, muhalefeti tehdit etti.

AKP'li cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin genel merkezinde AKP Kadın Kolları Eğitim Programı'nda konuştu.

Erdoğan'ın muhalefeti tehdit ettiği konuşmasının ilgili bölümü şöyle:

'BU SEÇİM ANA MUHALEFETİN SONU OLACAK'

"Mart 2019 seçimleri sıradan bir seçim değildir. Bu mahalli idareler seçimi belki de bu ana muhalefetin sonu olacaktır. Sadece millete değil, CHP'ye de bela. CHP'yi de bundan kurtarmamız lazım. SSK'yı batırdı, CHP' yi batırmanın gayreti içerisinde.

(Kılıçdaroğlu'nu kastederek) Adam İngiltere'ye bir şeyler konuşuyor, Türkiye'yi şikayet ediyor. Özgürlük, demokrasi yok diyor. Özgürlük, demokrasi yok da her seçimi kaybettin, hala seçime giriyorsun. Bundan büyük demokrasi olur mu? Onda ders alacak... Neyse gerisini söylemeyim. 24 Haziran seçimlerinin tam anlamıyla idareye yansıması Mart 2019'a bağlıdır. Kale içeriden fethedilir."

'TÜM FARKLILIKLARI KUCAKLIYORUZ'

Erdoğan ayrıca her fırsatta söylediği ve daha sonra kendiyle çeliştiği 'ayrımcılık yapmıyoruz' cümlelerine bu konuşmasında da yer verdi. Erdoğan konuya dair şunları söyledi:

"Biz dışlayan değil, her etnik kökenden insanı bünyesinde bulunduran bir partiyiz. Tüm farklılıkları kucaklayan bir partiyiz. 81 milyonun her bir ferdini bağrına basan bir partiyiz. Bu güne kadar ayrımcılığın, ırkçılığın bu kapıdan içeri girmesine müsaade etmedik, etmeyeceğiz. Helal rızık için Silvan'ın dağlarında kuzu otlatan çoban ile Karadeniz'in azgın sularında balıkçılık yapan arasında fark yoktur. "