Erdoğan: Temizlik malzemelerine de el atacağız!

Erdoğan: Temizlik malzemelerine de el atacağız!

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da toplu açılış töreninde konuştu.

Keçiören Kalaba'da düzenlenen toplu açılış törenlerininde konuşan AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarım ürünleri tanzim satış noktalarının açılmasını değerlendirdi.

Erdoğan konuşmasında ekonomik krize ilişkin "Semt pazarı dedik, niye? Son günlerde malum Türkiye'de bir oyun oynanmaya başlandı. Patlıcan, domates, patates, salatalık. Fiyatları tırmandırmaya başladılar. Bu bir terör estirmeydi. Bu teröre karşı nasıl Gabar'da, Cudi'de, Tendürek'te nasıl inlerine girdiysek, bu sebze-meyve gıda terörünü estirenlere de belediyelerimiz vasıtasıyla tanzim satışlar, semt pazarlarını kurarak Ankara-İstanbul başta olmak üzere bugün itibariyle ucuz ürünü satmaya başladık" şeklinde konuştu. 

Erdoğan yeni sektörlere de gireceklerini belirterek "Sebze-meyveyle kalmayacağız, temizlik ürünlerine de gireceğiz, yükselen fiyatlarla ilgili oyunu hep beraber bozacağız. Bu terörü estirenlere müsaade etmeyeceğiz" dedi. Erdoğan'a göre CHP, 'FETÖ' ile ittifak yapıyor. 

AKP'li Cumhurbaşkanı "İş Bankası'yla ilgili adım atacağız, Hazine'ye devredeceğiz" dedi. Tank palet fabrikasının satışıyla ilgili olarak da "Satış yok, Katar'lılarla ortağız" diyerek konuştu.  

DAHA FAZLA