Erdoğan, muhaliflerden oy istedi: ‘Destek bekliyoruz’

Erdoğan, muhaliflerden oy istedi: ‘Destek bekliyoruz’

Sivas’taki AKP mitingine katılan Erdoğan açıklamalarda bulundu.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sivas’ta düzenlenen mitinginde muhalif seçmene seslenerek “Özellikle CHP'nin mevcut durumuna bakıp da karamsarlığa kapılan, umudu sönen insanlarımızdan bu seçimlerde çok güçlü bir destek bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Erdoğan, AKP’nin Sivas’taki mitinginde yerel seçim gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Konuşmasında muhalefeti hedef alan Erdoğan, “özellikle Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) oy veren” yurttaşlara seslenerek oy istedi.

‘CHP’DE HER GELEN GİDENİ ARATIYOR’

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Türkiye son 21 yılda birçok sorununu çözdü, eksiğini giderdi. Hak ve özgürlüklerden, yatırımlara, savunma sanayinden dış politikaya kadar her alanda tarih yazdık. Ne yaptıysak CHP ve muhalefetin standardını yükseltmeyi bir türlü başaramadık.

Genel başkanlık koltuğunda oturan şahıslar bile değişti, fakat hiçbir değişim CHP'nin siyasi tükenmişliğine çare olmadı. Her gelen gideni aratıyor. Son genel başkan değişimi de bu acı gerçeği değiştiremedi.

Devrik Genel Başkan Bay Kemal'le pek anlaşamaz, sık sık karşı karşıya gelirdik. Bay Kemal'in kendine has bir söylemi, siyaset yapma tarzı vardı. CHP'nin yeni genel başkanı ise her açıdan hayal kırıklığı oldu. Projektörler bu kişinin üzerine çevrilince ortaya çıkan utanç verici görüntü sadece CHP'li vatandaşlarımızı değil, bizi de üzdü.

MUHALİF SEÇMENE SESLENDİ: ‘SEÇİMLERDE DESTEK BEKLİYORUZ’

Biz hiçbir ayrım yapmadan milletimizin her bir ferdinin oyuna talibiz. Özellikle CHP'nin mevcut durumuna bakıp da karamsarlığa kapılan, umudu sönen insanlarımızdan bu seçimlerde çok güçlü bir destek bekliyoruz. Muvafık veya muhalif fark etmeksizin hiçbir vatandaşlarımız bu çapsızlığa, bu ufuksuzluğa, bu vizyonsuzluğa mahkum ve mecbur değildir.”