Erdoğan krizi inkar etti: Hepsi manipülasyon

Erdoğan krizi inkar etti: Hepsi manipülasyon

Erdoğan Saray'da düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, vatandaşın durumunu inkar ederek kriz olmadığını söyledi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye ekonomisinde yaşanan durum için "Kriz mıriz yok, bunların hepsi manipülasyon" dedi.

Dövizle kiralama yasağına değinen Erdoğan, "Bu ülkede dolarla euroyla kira mira yok. Bu ülkede bundan sonra Türk Lirası geçer. Aksi takdirde bunun bedelini öderler" diye konuştu. 

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Saray’da düzenlenen etkinlikte konuşan Erdoğan'ın açıklamalarından satır baları şöyle:

- Kriz mıriz filan sakın ha bunlara aldanmayın. Bunların hepsi manipülasyon. Güçlenerek yürüyoruz.

- Öyle AVM’lerde manipülasyon yapanlara aldırmayın. Bundan sonra bu ülkede dolar ile euro ile kira mira yok. Bu ülkede bundan sonra Türk Lirası geçer. Aksi takdirde bunun bedelini öderler. Burası Amerika değil. Burada Türk lirasının hükmü vardır. Türk Lirası’yla mağazanı kiraya verirsin. Zaruretler ayrıdır.

İDLİB AÇIKLAMASI

Milli Savunma Bakanımız İdlib’le alakalı o barış sürecini nasıl başlattığımızı ifade ettiler. Her iki tarafın savunma bakanları artık o belgeye imzayı attılar. Dedik ki İdlib’de artık kan dökülmesin, gözyaşı dinsin. Ve 12 madde sıralanıp imzalar atıldı. İşte bu sınırlarımızın ötesinde bir barışa adımdır. İnşallah devamı gelir.