Erdoğan fahiş fiyatları değil, 'barınamıyoruz' diyen öğrencileri hedef aldı!

Erdoğan fahiş fiyatları değil, 'barınamıyoruz' diyen öğrencileri hedef aldı!

Yüz yüze eğitimin, vaka sayılarındaki artış ve alınmayan önlemlere rağmen "küçük sorunlar" dışında iyi bir şekilde devam ettiğini öne süren Erdoğan, hedefine "barınamıyoruz" diyen öğrencileri koydu.

İleri Haber

Kabine toplantısı sonrası konuşan Erdoğan, salgın önlemleri ve fahiş fiyatlarla ilgili açıklamada bulunmazken, hedefine "barınamıyoruz" diyen öğrencileri koydu. Erdoğan, "Üniversite öğrencilerinin, 2 yıl aranın da etkisiyle yoğun talep ve barınma ihtiyacı ortaya çıktı. Park ve bahçelerde yatanların bir kısmının öğrencilikle alakası yok. Gezi Parkı neyse, aynı şeyi yapmaya çalışıyorlar" dedi.

Saray Kabinesi bugün AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantının gündeminde Gündemde yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınında yeni önlemler, İdlib konusu, yüz yüze eğitim, fahiş fiyat artışları olması bekleniyordu.

Erdoğan, toplantının ardından açıklamalarda bulundu. Yüz yüze eğitimin, vaka sayılarındaki artış ve alınmayan önlemlere rağmen "küçük sorunlar" dışında iyi bir şekilde devam ettiğini öne süren Erdoğan, hedefine "barınamıyoruz" diyen öğrencileri koydu.

CHP DÖNEMİNDE 30-40 KİŞİLİK, KOĞUŞ GİBİ YURTLAR...

"Üniversite öğrencilerinin, 2 yıl aranın da etkisiyle yoğun talep ve barınma ihtiyacı ortaya çıktı. Park ve bahçelerde yatanların bir kısmının öğrencilikle alakası yok. Gezi Parkı neyse, aynı şeyi yapmaya çalışıyorlar" diyen Erdoğan'ın ayrıca "CHP dönemlerinde öğrenciler, 30-40 kişilik koğuş gibi yurtlarda yatıyordu" ifadeleri dikkat çekti.