Erdoğan, kendi medyasına vizyon sattı: '2023 şahlanış yılı olacak'

Erdoğan, kendi medyasına vizyon sattı: '2023 şahlanış yılı olacak'

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iktidara yakın medyanın organizasyonu olan 6. Anadolu Medya Ödülleri törenine katıldı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6. Anadolu Medya Ödülleri töreninde yaptığı konuşmada “2023 Türkiye'nin ve Türk milletinin yeniden şahlanışının sembolüdür. 2071 özellikle Anadolu'nun ebedi vatanımız olduğu gerçeğini bir kez daha ilanımız olarak ortaya koyduğumuz bir yıl olacaktır. 2053 sahip olduğumuz tarihi mirasımıza sahip çıkmamızın iradesidir” dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iktidara yakın medyanın organizasyonu olan 6. Anadolu Medya Ödülleri törenine katıldı.

Burada bir konuşma yapan Erdoğan, şunları söyledi:

Ülkemizi küresel sistemin yeniden yapılanmasının dışına itmek için kıvrananların son umudu 2023'de eski Türkiye'yi yeniden hortlatmaktır. İnşallah bu defa da başaramayacaklardır. Milletimiz uzunca bir mücadelenin ardından döktüğü alın teri ve gerektiğinde feda etmekten çekinmediği bu fırsatı kaçırmamakta azim ve kararlılığa sahiptir.

2023 ŞAHLANIŞ SEMBOLÜ…

Bu mesele ne Tayyip Erdoğan'ın kişisel meselesidir, ne parti meselesi ne başka bir kısır hesap meselesidir. 2023 Türkiye'nin ve Türk milletinin yeniden şahlanışının sembolüdür. 2071 özellikle Anadolu'nun ebedi vatanımız olduğu gerçeğini bir kez daha ilanımız olarak ortaya koyduğumuz bir yıl olacaktır. 2053 sahip olduğumuz tarihi mirasımıza sahip çıkmamızın iradesidir.

Bu hedeflere ve vizyonlara sahip çıkmak da ülkemizdeki her vatandaş, kurum, kuruluşumuzun en başta gelen sorumluluğudur. Dünyanın terör, göç, iklim değişikliği, kıtlık, yeni nesil teknolojiler gibi çok grift meselelerle uğraştığı dönemde hiç kimsenin bizi kendi iç meselelerimizin içine gömmesine izin vermeyiz.

Geçtiğimiz 19 yılda 81 vilayetimizin tamamını eğitim, sağlık, ulaşım, sağlık, enerji spor alanında çok iyi bir altyapıya kavuşturduk. Gençliğimizin heyecanı, kabiliyeti, azmi, kabiliyeti gözlerinden okunuyor. Altyapı üzerinde asıl büyük sıçramayı yapabileceğimiz bir döneme girdik.

‘NÜKLEER SANTRALİMİZİ ZİYARET EDECEĞİZ’

Bu imkanı en iyi şekilde değerlendirebilmek için istikrar ve güven ikliminden taviz vermemiz gerekiyor. İnşallah Mersin'de cuma günü yine gençlerimizle beraber olacağız. Milletimiz için hiçbir hayalleri, projeleri olmayanların ideolojik saplantıları ve kişisel hırsları uğruna bu güzel tabloyu tersine çevirmesine izin veremeyiz. Kazanımlarımıza sahip çıkacağımız siyasi ve sosyal zeminden taviz vermemeliyiz. Birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize sıkı sıkıya sarılarak geleceğimizin inşasına yöneltmeliyiz. İnşallah nükleer santralimizi cuma günü yerinde ziyaret edeceğiz.

Medya kuruluşlarımıza ve medya mensuplarımıza bu tarihi süreçte önemli görevler düşüyor. Milletimize hakikatleri göstererek Türkiye'nin bu hayati sınamadan güçlü çıkmamıza katkı sağlayacağımıza inanıyorum.