Erdoğan iktidarını övmeye doymuyor: 65 yaş üstü yurttaşlara 'en iyi biziz' mektubu

Erdoğan iktidarını övmeye doymuyor: 65 yaş üstü yurttaşlara 'en iyi biziz' mektubu

Yeni tip koronavrüs (Covid-19) salgını nedeniyle 65 yaş ve üstü yurttaşlara dağıtılan hijyen paketlerinde Erdoğan'ın mektubu da yer aldı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurttaşlara dağıtılan paketlerde bulunan mektubunda, Türkiye'nin koronavirüsle mücadeleye dünyanın en hazırlıklı ülkesi olduğunu, en modern hastanelerini inşa ettiğini, en güçlü genel sağlık sigorta sistemine sahip olduğunu ve dünyanın örnek aldığı bir ülke olduğunu ileri sürdü. 

'DEVASA BİR SAĞLIK ORDUSUNA SAHİBİZ'

Mektubunu, "Sizlere koruyucu maske ve kolonya hediye ediyoruz" diyerek sonlandıran Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

"Tüm bu tedbirlerin yanında, Bilim Kurulunun da önerileriyle sizlere koruyucu maske ve kolonya hediye ediyoruz. Müsterih olunuz hiçbir virüs, hiçbir salgın Türkiye'den güçlü değildir. 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' anlayışına sahip bir medeniyetin mirasçıları olarak bizim önceliğimiz her bir vatandaşımızın sağlığıdır. 165 bin doktorumuz, 205 bini hemşire olmak üzere 490 bin sağlık ve 360 bin destek personelimizle devasa bir sağlık ordusuna sahibiz. Her badirede olduğu gibi bu sıkıntılı süreçten de birliğimizi, beraberliğimizi güçlendirerek çıkacağımızdan şüphem yoktur.