Erdoğan: İdlib konusundaki adımları yarın açıklayacağız

Erdoğan: İdlib konusundaki adımları yarın açıklayacağız

"Nazım Hikmet’i hapiste çürütenler, Sabahattin Ali’yi katledenler tek parti döneminin jakobenleridir. Şiiri, müziği yasaklayan bir ülkeden sanatçıları ötekileştirmeyen yepyeni bir Türkiye’ye kavuştuk..."

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, İdlib’le ilgili atılacak adımları yarın duyuracaklarını söyledi.

İdlib’deki gerginliğe ilişkin Saray’da açıklama yapan AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamasından satır başları şöyle:

- "Yarınki grup toplantısında Suriye meselesini ve bundan sonra atacağımız adımları açıklayacağız. Nitekim dün atmış olduğumuz üst düzey toplantıda gerekli karşı cevapları en güçlü düzeyde Suriye tarafına verdik."

- "Rejimi ciddi manada orada özellikle de İdlib’de misliyle belalarını buldular. Ama yetmez, daha devam edeceğiz. Çünkü bunlar bizim Mehmetlerimize saldırdıkça, bedelini çok ama çok ağır ödeyecekler. Ve atacağımız bu adımları da yarın kamuoyuyla paylaşacağım."

- "Nazım Hikmet’i hapiste çürütenler, Sabahattin Ali’yi katledenler tek parti döneminin jakobenleridir. Şiiri, müziği yasaklayan bir ülkeden sanatçıları ötekileştirmeyen yepyeni bir Türkiye’ye kavuştuk."