Erdoğan: HDP'ye oy verenlere terörist dediğimi ispat etsinler, gerekeni yaparım

Erdoğan: HDP'ye oy verenlere terörist dediğimi ispat etsinler, gerekeni yaparım

Erdoğan canlı yayında bazı açıklamalarda bulundu.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 TV ve 360 ortak yayınında canlı yayında yaptığı açıklamada, belediyelere atanan kayyımların başarılı olduğunu savunarak, “Geçmişte yaşananlar çok önemli bir ders. 31 Mart'tan sonra benzer şeyler yaşanırsa işi anında yargıya götürür, kayyımlar için yolu açarız. Kayyımların başarısını görmemek bakar kör olmaktır. Bunun en güzel örneği, Diyarbakır'dır" ifadelerini kullandı.

‘HDP’YE NE ZAMAN TERÖRİST DEDİM?’

Erdoğan, “Ben, HDP’ye oy verenlere kalkıp da terörist nerede demişim bunu ispat etsinler. İspat ettikleri anda ben ne gerekiyorsa onu yaparım” dedi.

‘KAYYUMLAR İÇİN YOLU AÇARIZ’

Türkiye'nin en önemli sorununun "beka sorunu" ile birlikte muhalafet sorunu olduğunu öne süren Erdoğan şu ifadeleri kullandı: "Geçmişte yaşananlar çok önemli bir ders. 31 Mart'tan sonra benzer şeyler yaşanırsa işi anında yargıya götürür, kayyumlar için yolu açarız.”

“Türkiye bir muhalefet sorunu yaşamaktadır. Şu anda kendi kendisi ile çelişen bir ana muhalefet lideri var. 31 Mart seçimleri normal bir seçim olmaktan çıkartıyor bu durum. 100'ün üzerinde benim vatandaşım askerim şehit olacak sen bunu beka sorunu olmaktan çıkartacaksın.”

‘ANKETLERİ KENDİMİZ YAPIYORUZ’

Bazı anketlerde manipülasyon yapıldığını ileri süren Erdoğan, “Bazı anketlerin manipülasyon için kullanıldığına şahit oluyoruz. Bundan 5-6 seçim öncesi anket ciddiyetleri kalmadı. Biz kendimiz yapıyoruz” dedi.